Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Γλίτωσε το... κάζο ο ΠΑΟΚ



 Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δυσκολεύθηκε στη Φλώρινα απέναντι στον Εορδαϊκό, ωστόσο πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης χάρη στη νίκη 1-0, με το γκολ του Φωτάκη στο 120'.


Στο πρώτο ημίχρονο ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσπάθησε, αλλά δεν δημιούργησε επικίνδυνες φάσεις στην περιοχή του Εορδαϊκού. Με την είσοδο του Ίβιτς στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, βελτιώθηκε και πίεσε τους γηπεδούχους. Στο 56' και στο 57' ο Σαλπιγγίδης έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 59' ο Λοντίγκιν απέκρουσε το σουτ του Παπάζογλου. Ο Εορδαϊκός άντεξε στην πίεση του ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια, με αποτέλεσμα ο αγώνας να οδηγηθεί στην παράταση.

Στο 95' η κεφαλιά του Σαλπιγγίδη έφυγε άουτ, ενώ στο 113' το σουτ του Ίβιτς έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Λοντίγκιν. Τελικά στο 120' ο Σακελλαρίου έκανε τη σέντρα και ο Φωτάκης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων (0-1), «λυτρώνοντας» την ομάδα του, με αποτέλεσμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ να πανηγυρίσουν έξαλλα την πρόκριση.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Κίτρινες κάρτες: Προβίδας, Ριζούλης, Χιντζίδης, Κουτσουρές - Παπάζογλου, Φωτάκης, Φιλομένο

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Λοντιγκίν, Ριζούλης (63' Καραμπατζάκης), Κουτσουρές, Μπανούσης, Τομαράς (63' Κριτσωτάκης), Κουρούπης, Μουδούρογλου, Τσιανάκας, Δεληζήσης, Χιντζίδης, Προβίδας (100' λ. τρ. Ταφαρλής).
ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Ζουέλα, Σακελλαρίου, Βιτόλο, Φωτάκης, Κριστιάνο (46' Ίβιτς), Ελ Ζαρ, Παπάζογλου (91' Φιλομένο)


                         ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

-          Εθνικός - Λάρισα 0-1
-         Παναχαϊκή - Καβάλα 0-2
-          Διαγόρας - Πανιώνιος 3-1
-         Τρίκαλα - Αρης 5-3
-          Εορδαϊκός - ΠΑΟΚ 0-1
-          Πανθρακικός - ΑΕΚ 1-5
-          Βέροια - Κέρκυρα 0-1
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)