Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Σχολή νέων Διαιτητών volley


        
       Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  το τριήμερο 15, 16 και 17 Οκτωβρίου 2010 στην  Έδεσσα η Σχολή νέων Διαιτητών volley  που διοργάνωσε υπό την αιγίδα της Ο.Δ.Β.Ε. ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης  Μακεδονίας .
       Η προσέλευση των υποψηφίων ήταν πραγματικά εντυπωσιακή κάτι που επισημάνθηκε στο σύντομο χαιρετισμό τους προς τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές τόσο από τον Πρόεδρο της Ο.Δ.Β.Ε.  κ. Διαμαντόπουλο Γεώργιο όσο και από τον εκπρόσωπο της Ε.Ο.ΠΕ. και της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. κ. Πέτκο  Αναστάσιο. Στη Σχολή δήλωσαν συμμετοχή συνολικά σαράντα άτομα ενώ τα μαθήματά της παρακολούθησαν και συμμετείχαν στις εξετάσεις τελικά τριάντα τέσσερα από αυτά.
      Ο ΣΥ.Δ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και ο Πρόεδρός του προσωπικά κ. Πορτοκαλίδης Χαρίτων ευχαριστούν θερμά τον Καθηγητή Διαιτησίας και Διεθνή Διαιτητή κ. Γεωργουλέα Γεώργιο, στον οποίο ανήκει  και το μεγαλύτερο μερίδιο  στην επιτυχία της Σχολής, και του εύχονται υγεία και προσωπική ευτυχία.  Επίσης ευχαριστούν όλους τους υποψήφιους για τη συμμετοχή τους και τους εύχονται «καλά αποτελέσματα».
      Μετά το τέλος των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε και η Τεχνική Συγκέντρωση των μελών του ΣΥ.Δ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στην οποία δίδαξε τις αλλαγές των κανονισμών ο Καθηγητής Διαιτησίας και Πρόεδρος της Ο.Δ.Β.Ε. κ. Διαμαντόπουλος Γεώργιος. Την Τεχνική Συγκέντρωση παρακολούθησαν και προπονητές των σωματείων της Ένωσής μας, ενώ την Ε.Ο.ΠΕ. και την Ε.Σ.ΠΕ.Μ. εκπροσώπησαν τα μέλη των Δ.Σ. τους  κ.κ. Πέτκος Αναστάσιος και Κυριακού Κωνσταντίνος.
     Ο ΣΥ.Δ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ευχαριστεί όσους συμμετείχαν και σε αυτήν την εκδήλωσή του και ιδιαίτερα τον κ. Διαμαντόπουλο Γεώργιο.
 


        ΣΥ.Δ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)