Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1-0


Επιστροφή στην έδρα της και στις νίκες για την ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών, που κέρδισε με 1-0 την ομάδα των Ποντίων Κατερίνης .
Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας  ήταν σαφέστατα κάτω του μετρίου με την Αναγέννηση να κερδίζει και να παίρνει το τρίποντο δίκαια χωρίς όμως να φουλάρει τις μηχανές της παίζοντας κυριολεκτικά στο ρελαντί.
Η Αναγέννηση δημιούργησε ευκαιρίες απέναντι στους ποντίους   όχι γιατί λειτούργησε ικανοποιητικά η μεσσία της γραμμή άλλα γιατί αμυντικά οι φιλοξενούμενοι ήταν κυριολεκτικά μια παιδική χαρά που το φτωχό 1-0 πρέπει να τους αφήνει απόλυτά ικανοποιημένους, μια που και πάλι οι επιθετικοί των Γιαννιτσών έδειξαν ότι το σκοράρισμα είναι μια πονεμένη ιστορία γιαυτόυς.
Στο παιχνίδι έδωσαν το παρόν τους κάτι λιγότερο από 500 φιλάθλους με τους 2 υποψηφίους δημάρχους της Πόλης να δίνουν το βροντερό παρόν τους (Παπανικολάου και Στάμκος με μέρος του επιτελείου ήταν παρόντες και χειροκρότησαν τις προσπάθειες και τη νίκη των γηπεδούχων.
Στο παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής για τον απρόσμενο χαμό του Γρηγοριάδη Ντάνη που έφυγε ξαφνικά από την ζωή πριν λίγες μέρες (ήταν φροντιστής της ομάδος)
Φάσεις και γκολ
Στο  6’ πάσα του Ιορδανιδη στον Γκούντα πλασέ του Ρουμάνου έδιωξε σε κόρνερ ο αμυντικός των φιλοξενούμενων.
Στο 10’ δυνατό σουτ του Μπρέγου 5 μέτρα έξω από την περιοχή πέρασε η μπάλα μόλις άουτ.
Στο 16’ φάουλ του Αραμπατζή βγάζει μόνο του σε κενή εστία τον Αραμπατζή που από το ύψος της μικρής περιοχής αντί για σουτ έκανε γκέλα χάνοντας τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ.
Στο 18’ κόρνερ για τους Πόντιους με τον  Τσαιτλακίδη  ο Σαββίδης έπιασε την κεφαλιά απόκρουσε  ο Κελπέκης
Στο 30’ μετά από σέντρα του Σουλίδη από τα δεξιά ο Παπαγιανόπουλος στην προσπάθεια του να διώξει προ το κεφάλι το αμαρκάριστου Κατιανού θα στείλει την μπάλα με το κεφάλι του στο δοκάρι της εστίας του  με αυτόν τον τρόπο πλησίασαν πολύ τα Γιαννιτσά στο γκολ.
Στο 43’ όμορφη ενέργεια από τα αριστερά με τον Πεχλιβανίδη να φτάνει στο ύψος της μεγάλης περιοχής να  σεντράρει στον Χασάνογλου που θα πιάσει την κεφαλιά που απόκρουσαν σε κόρνερ.
Στο 47’ άνοιξε το σκορ στα Γιαννιτσά, η τοπική Αναγέννηση βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Γκούντα. Πιο αναλυτικά μετά από σέντρα του Πεχλιβανίδη από τα αριστερά ο Γκούντα στην καρδιά της άμυνας με κεφαλιά  πέτυχε το 1-0.

Στο 71’ μεγάλη ευκαιρία για την αναγέννηση να κάνει το 2-0 όταν ο Χασάνογλου σέντραρε η κεφαλιά του Στεφανίδη μέσα από την περιοχή πέρασε σύριζα άουτ , πάνω από τα δοκάρια της εστίας των Πόντιών.
Στο 82’ δυνατό σουτ μετά από εκτέλεση  φάουλ του Μποταιτη απέκρουσε ο Κελπέκης.
Στο 85’ σουτ του Γκούρτσα πέρασε άουτ.
Στο 90’ πάσα του Γκούρτσα στον Στεφανίδη που σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής , μπλόκαρε όμως ο Λαζαρίδης.



Κίτρινες: Τσιμόπουλος, Πεχλιβανίδης,  Ιορδανιδης Γ., Στεφανίδης, Καραμανλής,
Κόκκινες:
Διαιτητής: Σκουλάς(Θεσσαλίας).
Α Βοηθός: Τασσιόπουλος(Θεσσαλίας).
Β Βοηθός: Σταγγόλης(Καστοριάς).
Τέταρτος: Πανυτσίδης(Κοζάνης).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ(Παναγιώτης Γκουτσίδης): Κελπέκης, Φωτιάδης, Πεχλιβανίδης, Αραμπατζής, Ιορδανίδης Ν., Μπρέγκου(73’ Γκούρτσας), Ιορδανίδης Γ., Σουλίδης, Κατιανός(62’ Καραμανλής), Χασάνογλου, Guda(68’ Στεφανίδης).
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ(Ι.Βαρβούντης-Ν.Θεοδοσιάδης): Λαζαρίδης, Τσιτλακίδης, Νάϊντος, Παπαγιανόπουλος, Λιόλιος, Τσιμόπουλος(71’ Διαμαντής), Μποταϊτης, Τροϊρης(56’ Κυρτέγος), Παπαδόπουλος Σ(81’Βειναμίδης)., Σαββίδης, Βελώνης.
Γιώργος Χατζηχρήστος
                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)