Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΕΣ

ΜΕΤΑ το αλλαλούμ των σταυρομετρήσεων  ,που τους βγήκε μπουμεραγκ, επιμένουν κάποιοι να αφήνουν ελπίδες σε υποψηφίους των Προμάχων οτι δήθεν μπορεί να εκλεγούν .
 Ομως και οι ιδιοι υποψήφιοι γνωρίζουν πολύ καλά οτι δεν εκλέγονται σύμφωνα με τα αποτελεσματα που έχει  το πρωτοδικείο. Σκοπιμότητεςς κρύβουν όλοι αυτοί που επιχειρούν αλχημείες  προσθέτοντας ή αφαιρώντας στο μιλητό πάντα σταυρούς από υποψηφίους κατά το δοκούν  για να ελπίζουν κάτι μετά τις εκλογές . Τα μέσα μας, που τόσα χρόνια λειτουργούν πράγματι αντικειμενικά και πάντα βασιζόμενα στην αλήθεια και μόνο σε αυτήν,  με σκληρά τιμήματα, δεν διακυβεύουν την αξιοπιστία τους για κανέναν . Διότι οι όποιες εξουσίες φεύγουν , η αξιοπιστία όμως μένει. Καταλαβαίνουμε την αγωνία των ενδιαφερομένων και σεβόμαστε τον αγώνα τους . Η ΑΛΗΘΕΙΑ  όμως είναι αλήθεια  και αυτή τη στιγμή τα στοιχεια είναι αυτά . Ολοι αυτοί που ξαφνικά ¨κόπτονται" για τους Προμάχους  ας φρόντιζαν να έδιναν λίγους σταυρούς παραπάνω στους  υποψήφιους Προμαχιώτες για να είναι σε εκλόγιμη σειρά σε πιθανή νίκη του συνδυασμού τους ,αντι να μαζεύουν μόνο για τον "εαυτούλη" τους όσο πιο πολλούς ψήφους μπορούσαν για να κάνουν επίδειξη και να έχουν τον πρώτο λόγο στη κατανομή των αξιωμάτων. Αν και δεν μας πέφτει λόγος στο τι κάνουν και πως κινούνται οι συνδυασμοί θεωρούμε ότι ανήθικο να συμπεριφέρονται έτσι στους  συνυποψηφίους που έδωσαν τη δική τους  μάχη. Εμείς δεν διεκδικούμε καμμία εκλογή ούτε και κανένα πόστο. Το μόνο πόστο που κατέχουμε είναι αυτό της διαρκούς και αμερόληπτης ενημέρωσης . Αλλωστε μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμμία επίσημη αντιδραση ή ανακοίνωση από τους συνδυασμούς , που ενδεχομένως θα μπορούσαν να θεωρήσουν ότι Θίγονται. Ούτε καν η προσπάθεια στοιχειώδους διάψευσης. Διότι και οι ίδιοι γνωρίζουν οτι τα αποτελέσματα που έχει το πρωτοδικείο είναι ακριβώς όπως τα δημοσιοποιούμε.Ολα τα υπόλοιπα ¨κομπογιανίτικα ¨που επιχειρούν θα τα βλέπουν οι μετά τις εκλογές ημέρες και θα γελάν.

Είπαμε οι Προμαχιώτες είναι με το παραπάνω φιλότιμοι και γίνονται χαλί να τους πατήσεις , οχι όμως και χαζοί,  όπως προφανώς  νομίζουν κάποιοι.

19 σχόλια:

  1. Μπραβο Πετρο και γω μαζι σου σε αυτα που λες αλλα ασε και ενα μικρο παραθυρακι γιατι βλεπεις οτι τις τελευταιες μερες οι διαφορες και οι θεσεις αλλαζουν ψηφο ψηφο...
    Αν δεν ανακοινωθουν επισημα ας κραταμε μικρο καλαθι.
    Οσον αφορα το αν θα βγαλουν οι Προμαχοι Δ.Σ στον δημο ποιος σου ειπε οτι και αυτοι που δεν θα μπουν στο αρχικο σχημα αν γινει ετσι δεν θα εχουν λογο και συμμετοχη.
    Και αυτοι πηραν σημαντικο αριθμο ψηφων και τους εμπιστευθηκε κοσμος , ο καθενας θα προσφερει στην Δημο μας με τον δικο του τροπο.
    Αλιμονο σε ολα τα χωρια δηλαδη που δεν θα εχουν δημοτικο συμβουλο θελεις να μας πεις?
    Ας τα γκρεμισουμε να μαζευτουμε ολοι στην Αριδαια !!!
    Ο συνδιασμος του Ζερζη εχει ανοιχτη αγκαλια για ολους και οχι μονο για τα δικα της παιδια οπως ξερουν καλα να κανουν οι αλλοι.
    Εδω στον Πασοη στο λουτρακι εχουν μοιρασει ηδη τις θεσεις που θα δωθουν και αυτο δεν ειναι τιποτα , ακομη και τα διμηνα , τετραμηνα που θα δουλεψει ο καθενας τους στα λουτρα !!!
    Χωρις και αυτοι να σκεφτονται πως ολα σχεδον πλεον εκει πανω γινονται μεσω Ασεπ και υπαρχει Α.Ε. στην μεση εδω και καιρο , εκτος αν εχουν σκοπο να παμε τα Λουτρα και παλι πισω στην εποχη του σιδηρου !!
    Στειλτε κανεναν ασχετο που να μιλανε ανετα μπροστα του και θα μαθετε παρα πολλα.
    Καλησπερα και η συζητηση εχει και συνεχεια...
    Ευχαριστω που ακους και βγαζεις προς τα εξω την αποψη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MPLA MPLA MPLA EXOYME EKLEKSIMO KAI TO KSEREIS PROMAXOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. e oxi kai amerolhptos poy sthrizeis sto foul pasoh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    ΟΥΤΕ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Πρόμαχοι βγάζουν κανονικά Σύμβουλο! .-

    και μία παρατήρηση:
    κ. Σαμάντη το blog και την εφημερίδα σας τα διαβάζουν και πολίτες που δεν είναι υποστηρικτές του Πασόη και είναι και αυτοί εν μέρει χρηματοδότες σας.
    Σταμάτήστε επομένως αυτήν τη διάδοση ψευδών ειδήσεων γιατί κάποιοι θα σταματήσουν να σας αγοράζουν.

    Οι Πρόμαχοι βγάζουν σύμβουλο του κ. Ζέρζη και το ξέρετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ Ο "ΔΙΚΑΙΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΕΡΖΗ; ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΝΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ 5ΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΑΠΟ ΆΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!
    Ο ΑΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ftanei kurie samanti.....me tous PROMAXOUS...asxolisou me kati allo i toulaxiston prospathise na kaneis swsta thn douleia sou kai dimosieuse kati pou na isxuei k oxi kati pou na se voleuei..epitelous sevasou ton kosmo pou opws les enimerwneis tosa xronia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αμάν πια βρε παιδιά δεν καταλαβαίνεται οτι η τόση σας πρεμούρα δείχνει την αλήθεια του πράγματος. τι να περισώσετε τώρα δεν γίνεται τίποτε. άλλωστε καλά δεν είμαστε κάθε τέσσερα χρόνια και άλλος δήμαρχος. να μη συνηθίζουν στο πολύ φαί.δεν θα αντέχουν μετά στην πείνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Δικαιος ναι υποστηριζει Ζερζη , ο καθενας απο τα λεγομενα του φαινεται τι υποστηριζει , και καποιοι που το παιζουν δηθεν και αυτοι καποιον υποστηριζουν 99% αλλιως δεν θα γραφαν εδω μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αληθεια ακουστηκε επανω στο λουτρακι για ενα κολπο που στηθηκε για καποιο φωτοβολταϊκο και τα συνεταιρακια της επιχειρησης αυτης, ξερετε κατι να μαθουμε και μεις λεπτομερειες ?
    Μηπως γνωριζεται κατι και για τις μονοσταυριες που επεσαν στον Νικητη του χωριου?
    εχουν σχεση ολα αυτα μεταξυ τους?
    Αυτοι που τους ψηφισαν γνωριζουν τι κρυβεται απο πισω ?
    Ψαξτο Πετρο ευκαιρια να βγαλεις ειδηση ???
    Η ουδετερη σταση αυτο επιβαλει.
    Δημοσιογραφος εισαι και ξερω πως τιμας το επαγγελμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΑΘΟΣ ΟΝΟΜΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.ΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΟΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΤΩΝΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρώτα απ'όλα ρωτήστε ποιοί δουλεύουν
    ΤΩΡΑ στα Λουτρά.Ρωτήστε τον κ.Ζέρζη πόσες πρσλήψεις έκανε τον τελευταίο μήνα στα Λουτρά πράγμα το οποίο απαγορεύεται απο το Νόμο κατά τη διάρκεια των Εκλογών (φυσικά αυτές οι προσλήψεις είναι "μαύρες").Ρωτήστε πόσοι συγγενείς των υποψηφίων του κ.Ζέρζη δουλεύουν στα Λουτρά ενώ έχουν τελειώσει μόνο ένα δημοτικό (κ αυτό με το ζόρι!) πριν αρχισετε να διαδίδετε ένα σωρό αβάσιμες και εξωφρενικές "ειδήσεις"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ξεχαστε το φωτοβολταικο , ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ειναι.
    Μιλαμε για ακομα μεγαλυτερη κομπινα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αστο καλυτερα παρακολουθω αυτες τις εκλογες απο την Αρχη τους και κετεληξα στον Ζερζη μεσα απο οτι εμαθα απο ολους τους χωρους , σου αρεσει δεν σου αρεσει , η δικαιοσυνη οταν αποφασιζει αποφασιζει υπερ καποιου και δεν το παιζει αμετοχη , δεν λεει βγαλτε τα ματια σας μονοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ12 Νοεμβρίου 2010 στις 10:25 μ.μ.

    ΠΩ ΠΩ ΛΑΣΠΗ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΨΑΡΩΣΑΜΕ,ΒΡΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΔΕ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ...ΑΛΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ.ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 101 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΕΠΑΝΩ,ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΟΥΗΞΕ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΕΤΣΙ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΒΛΕΨΙΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αχ,ρε Δίκαιε, μήπως ανήκεις σ' αυτούς που ήθελε ο ....λαός του ΠΑΣΟΚ αντί του Πασόη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ....κι'ολα αυτα που λετε προς τα πανω ειναι για τους προμαχιωτες...?χαχα
    προσοχη στην οργη των προμαχων....τιποτα αλλο δε σας λεω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΥΡΙΕ ΔΙΚΑΙΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΩΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΟΝΟΣΤΑΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΤΛ, ΨΑΞΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΆΜΟΓΙΕΣ,ΨΑΞΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ.ΑΑΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ακριβώς υπήρχε ένα ψηφοδελτιο μονοσταυρίας που δεν ήταν του νικητή. ήμουν μέλος της εφορευτικής επιτροπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)