Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΤΗΛΕ-ΦΩΝΗ- ΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

ΑΡΧΙΣΕ το ντόμινο των απολύσεων στην Αλμωπία μετά τις εκλογές .
Σειρά αυτή τη φορά είχαν εργαζόμενοι στην επιχείρηση των Λουτρών ,με πιο χαρακτηριστική αυτή θείου του νεοεκλεγέντος Δημάρχου  Αλμωπίας. Το δύσκολο έργο της ειδοποίησης των απολυμένων φέρεται να το ανέλαβε η Φώνη Μποτσφάρη. Για το λόγο αυτό της έβγαλαν το  παρατσούκλι  "ΦΩΝΗ--ΣΑ".....
Σύμφωνα με  νεώτερες και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες η Τρυφωνία ( Φώνη)Μποτσφάρη δεν   έχει καμμία σχέση με αυτά . Επιβεβλημένη πρωτα απ όλα για λόγους δεοντολογίας η επισήμανση, γιατί προφανώς την αδικήσαμε.Αλλωστε γιαυτό και στο κείμενο γράφαμε "Φέρεται" και δεν αναφερότανε με σιγουριά.
Συνεπώς δεν είναι .... ΦΩΝΗ-ΣΑ,αλλά      Α--ΦΩΝΗ--ΣΑ...
Οι απολύσεις βέβαια έγιναν, αλλά δεν έχει σχέση η ίδια.

9 σχόλια:

  1. Τοσο πολυ σας ενοχλησε που η Φωνη δεν μπηκε στην παρεα σου με τα αλλα λαμογια βρε Σαμανδη και ακομη ασχολεισε μαζι της ?
    Η μιση επιλεκτικη αληθεια που παρουσιαζεις ειναι χειροτερη απο ψεμα , κριμα πιστευα πως εισαι και αμεροληπτος δημοσιογραφος.
    Συνεχισε ετσι και μας πειθεις ολο και περισσοτερο πως ερχεται μεγαλο φαγοποτι στον Δημο.
    Απο οτι φαινεται κανετε αγωνα δρομου ποιος θα γινει ποιο αρεστος στον Πασοη για να παρει θεση στο συσιτιο που ερχεται.
    Ακομη δεν ορκιστηκε και το παρτυ αρχισε.
    ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ βλεπω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ρε ντροπη σας που βγαινεται και μιλατε κιολασ για ηθικη και ταξι...
    ποιος μιλαει για φαγοποτη???
    για πεσ μας που ειναι ολα τα εκατομμυρια που λειπουν απο τα λουτρα μας???
    ναι...ηρθε ο καιροσ ο πασοησ να σας κοψει το φαγοποτη κυριες και κυριοι της ακομα δημαρχειας.
    δημητρη γερα και φερε πισω τα κλεμμενα λεφτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδερφε αν υπηρχαν οπως λες κλεμενα λεφτα , ο Ζερζης θα εβγαινε ξανα Δημαρχος με ανεση....
    οπως βγηκε ο Πασοης (με χρηματοδοτες και τα ατελειωτα του Μπινου)
    Τωρα που φευγει και η εφορια απο την Αριδαια να δουμε πως θα εκπληρωσει και αυτα που εταξε σε περαιωσεις και χρεη !!
    Ασε που θα προσπαθησει να κανει με ξενα κολυβα κηδεια , πολλα εργα ειναι ηδη σε εργολαβους και περιμενουν το ξεμπλοκαρισμα , ας ελπισουμε τα τζιμανια του να μην τα βαλουν χερι !!
    Εχουν γνωση οι φύλακες και δεν θα περασει τιποτα χωρις να λαμπει η αληθεια , οπως και οταν κανει κατι σωστο φυσικα και θα το λεω.

    Αντε καλο δρομο και οταν κουραστειτε !!! στα ξενοδοχεια του Ζερζη ...χιχιχι !!
    Απαραδεκτοι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. dikaie καληνυχτα ή καλεσ διακοπεσ στη πιερια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μην ξεχναμε και το δεξι της Ζουγκλας που και αυτος ταχθηκε στην πλευρα των κερδισμενων την στιγμη που επρεπε , εξυπνος ανθρωπος οφειλω να παραδεχτω...
    Κανενα αυγο απο στρουθοκαμηλο θα φαμε επιτελους η αργουν να γεννησουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΔΙΚΑΙΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, <> ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΜΟΙΡΑΣΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΔΕΙΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ<< ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ>> ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΥΙΣ,ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ,ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ,ΣΩΣΤΑ?ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΗΔΕΙΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΟΥΝ?ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?'Η ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ?ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΖΕΡΖΗ,ΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΣΟΥΙΤΑ,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντιθετως φιλε μου εσενα σε βλεπω να μην ξερεις που παν τα τεσσερα , οι μαρτυριες αλλα λενε για ποιοι πληρωσαν πολλα για να παρουν μαζι τους οικογενειες και ψηφους και τις πηραν , ηδη βγαινουν στην φορα και πολλα ακομη θα βγουν τους επομενους μηνες...
    Οσον αφορα τα λουτρα που λες ασχετο σε βρισκω θα επρεπε να ξερεις πως ειναι πλεον Α.Ε. και οτι μπαινει και βγαινει εκει ελεγχετε ευκολα , εκτος αν ο στοχος σας ειναι να τα βγαλετε υπερχρεωμενα για να τα δωσετε και αυτα οπως το υδρουλεκτρικο σε ιδιωτη ??????
    Να σου πω και για τα εργα ?
    Αστο καλυτερα γιατι εσυ σε αλλον κοσμο ζεις ....
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!
    Στην πλουσια Ελλαδα της αφθονιας εκει ζεις.
    Θα μπορουσε βεβαια να ειναι ετσι αλλα καποιοι φροντιζουν να την κρατανε χαμηλα.

    Αντε γεια και απο μενα.
    Και κοιτατε να φατε κανενα χρονο με το γνωστο σας σπορ τους ελεγχους , νομιζετε οτι ο κοσμος τρωει κουτοχορτο.
    Αλλα αυτο ειναι πολιτικη για σας και οχι η δουλεια που χρειαζεται ο Καλλικρατης...

    Καλη πορεια σας ευχομαι και ο θεος να βαλει το χερι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ βρε Δίκαιε άξιος ο μισθός σου!Ως γκεμπελισκός καλά πας, βέβαια όλη αυτή η λάσπη που ρίχνεις θα μπορούσε ίσως να πιάσει τόπο μετά από κανένα 6μηνο, να είχαν τουλάχιστον αναλάβει!Βέβαια εσείς ξέρετε έτσι; εξ ιδίων κρίνετε τα αλλότρια;Όσο για το μαύρο που διακινήσατε μη μιλάς όλοι ξέρουν για τα μαύρα τιμολόγια που κόπηκαν και από τον φίλο σας εκεί στην Π.........,και στο ...... και τα έργα που ανατέθηκαν σε εκτός επαρχίας εργολάβους. Γνωστά και αν συνεχίσετε θ' αρχίσουν να βγαίνουν και ονόματα οπότε σταμάτα την εργολαβία της λάσπης γιατί θα πονέσουν και οι συνεργάτες σας. Κανείς πιά δεν τρώει κουτόχορτο, απλά δεν θέλει να ξύνει πληγές. Γι'αυτό και σας τελείωσε όπως σας τελείωσε ο λαός.
    Ο απολύτος άδικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δυο γαϊδαροι μαλωνουνε σε ξενο αχυρωνα εσεις απο ολα αυτα που λετε τι θα κερδισετε ρε αδερφια οι μεν εφαγαν και φευγουν και οι δε μοιριστικαν φαϊ και θα ερθουν να φανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)