Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ Δεν απαλλάσσεται έτσι από «σπείρες» ο τόπος κ. Ζέρζη ……


            Με αφορμή όσα υποστήριζε δημόσια υποψήφιος  που ανήκει στον συνδυασμό του κ. Πέτρου Ζέρζη, ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού του αποκάλεσε «σπείρα» τον συνδυασμό που δεν μπήκε στον δεύτερο γύρο έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Στον τόπο μας δεν έχουμε ηγέτες.
 Περιτριγυριζόμαστε μόνον από αρχηγούς ομάδων.
Οι πολίτες δείχνουν ανήμποροι, αδιάφοροι και φοβισμένοι από φανταστικούς κινδύνους. Γιατί άραγε;
Νοιώθουν εγκλωβισμένοι από τις κενές διακηρύξεις, τα ρουσφέτια και τα βολέματα που τάζονται χωρίς ντροπή.
Με ποια πρότυπα αρχηγού, με ποια στρατηγική, με ποια οράματα θα αποτινάξουμε την βρωμιά της καθημερινότητας που επί χρόνια κάθεται επάνω μας χωρίς να μας ενοχλεί μάλιστα. Οι αρχηγοί δεν κρύβονται από την αλήθεια ούτε την συγκαλύπτουν. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί χωρίς ίσως να το συνειδητοποιούν λένε πως κόπτονται για το καλό του τόπου τους. Οι ίδιοι χαμηλώνουν υποτακτικά το ανάστημά τους μπροστά στις βουλές του δικού τους αρχηγού θυσιάζοντας την προσωπική τους ιστορία, άποψη και αξιοπρέπεια στο βωμό μιας πρόσκαιρης εύνοιας από τον αρχηγό. Πως αλλιώς να εξηγηθούν τα λεγόμενα ενός αρχηγού και συγκεκριμένα του κ. Ζέρζη, που μετά από το αποτέλεσμα των εκλογών της πρώτης Κυριακής, μιλώντας στην ομάδα του, υποστήριξε για τον συνδυασμό που δεν τα κατάφερε να περάσει στον δεύτερο γύρο, ότι καθάρισε ο τόπος επιτέλους από αυτή τη «σπείρα».
Γιατί άραγε αυτός ο χαρακτηρισμός κύριε Ζέρζη για πολλούς συμπολιτευόμενους σας στον Δήμο Αλμωπίας;
Άλλοι δεν έχουν το δικαίωμα, όπως εσείς να είναι υποψήφιοι με άλλον συνδυασμό εκτός του δικού σας; Και γιατί τους αποκαλείται «σπείρα»;
Να σας θυμίσω λοιπόν πως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί ή τρανόν βούκα φα τρανόν λόγο μην λες που έλεγε η συχωρεμένη πόντια μάνα μου.
Μη μας πείτε κύριε Ζέρζη πως δεν γνωρίζετε τους υποψηφίους, από την Ανατολική Αλμωπία που βρήκαν «φωλιά» στον δικό σας συνδυασμό, κουβαλώντας στο σακίδιό τους τη χειρότερη ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής μας.
Το κακό με τους πολιτικούς είναι πως κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Επιτέλους ο λαός στέλνει το μήνυμα ότι ο «σκοπός δεν πρέπει να αγιάζει πάντα τα μέσα»


Υ.Γ. Περίπου έτσι  χαρακτήρισε το 2006 και ο κ. Τουφεγγόπουλος τον συνδυασμό «Ελπίδα για όλους» που είχε πάρει το 32%. Τυχαίο δε νομίζω!!!


Παράσχος Τσάνταλης

11 σχόλια:

  1. Άσε μας ρε Τσάνταλη.Μας κούρασες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΖΕΡΖΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ.ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ...... ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΚΤΗΚΕ...ΛΥΠΑΜΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε Τσανταλη, εχετε απολυτο δικιο. Και αν εμεις ημασταν σπειρα ο κ. Ζερζης τι ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε Παρασχο για σπειρες μιλατε ?
    Για πεστε μας .. ηταν να πατε στο τριανταφυλλοπουλο, γιατι δεν πηγατε ?
    Μηπως θα βγουν στην φορα τα δικα σας απλυτα , που το παιζεται και σεις οπως ο Πασοης αφθαρτος και εντιμος , για τον δευτερο εχει βουηξει ο τοπος για την τακτικη και τους τροπους που χρησιμοποιει τις τελευταιες μερες για να παρει εκβιαστικα τις ψηφους μας , μηπως η σπειρα συμπληρωθηκε με την δικη σας υποστηριξη στον συνδιασμο του Πασοη ?
    Μηπως η σπειρα ειναι αλλη απο αυτην που εννοειτε ?
    καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΧΑΜΕΝΑ,ΟΛΟΙ ΟΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΘΤΟΙ,ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν νομιζω ο κυριοΣ ζερζηΣ να κανει τετοια δηλωση τωρα που εχει την αναγκη για στηριξει του κυριου μπινου.οποτε παρασχο η καποιοΣ σε πληροφορησε λαθοΣ η μασ λεΣ ψεμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε μήπως δεν είστε δημότης του Δήμου Αλμωπίας???????????
    Διαφορετικά δεν εξηγείται.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ.
    ΣΚΕΦΤΙΤΕ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΒΑΘΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΣΑΝΤΑΛΕΝΑ-ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ;
    ΤΩΡΑ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ ΠΟΝΗΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δίκαιε τι θέλεις να πείς; Οτι ο Τσάνταλης που έδωσε τα στοιχεία στον Τριανταφυλλόπουλο προγραμματίστηκε η εκπομπή προσκλήθηκε ο Τουφεγγόπουλος σ'αυτήν απο το στούντιο της Θεσ/νικης, έκανε ο ίδιος πίσω γιατι;
    Δεν γνωρίζεις, Δίκαιε ή σε βολεύει σε αυτή τη φάση να ξεχάσεις πως ο Τριανταφυλλόπουλος έκλεισε το θέμα Φρουτάκια - Πασχαλίδης ή λίγες μέρες πρίν την εκπομπή για τον Εξαπλάτανο πως έκλεισε το θέμα Χιονοδρομικό - Καραμάνη. Τα πακέτα πέσανε και σε κάθε περίπτωση όλοι ακόμα και τα μικρά παιδιά ξέρουν από ποιούς πέσανε.
    Αυτό που προσπαθείς να πείς για τον Τσάνταλη δεν είναι απλά ΑΔΙΚΟ αλλά βρώμικο και προβοκατόρικο.Διότι γνωρίζεις καλά τον έντιμο βίο του Τσάνταλη καθώς και τις προσπάθειες του για τον τόπο του και μάλιστα από την δική του τσέπη και όχι απο του Δημού δηλ. του κοσμάκη.Αλλά τώρα θα μου πείς όταν αποφάσισσε ο κ.Ξενιτίδης να κατέβει στις εκλογές με τον Πασόη το ίδιο ακριβώς δεν κάνατε; Από ήρωα και ευεργέτη τον βρίζατε με τον χειρότερο τρόπό.
    Αποδεικνύεται δυστυχώς και εσείς πως ότι μας βολεύει όσο πιο βρώμικο και ανήθικο είναι τόσο καλό γίνεται - όσο ηθικό και έντιμο τόσο το χειρότερο γι' αυτό, ας το διαλύσουμε!!!Ντροπή σας, έχετε καταστρέψει τον τόπο για τα προσωπικά σας μικρο - μεγάλα συμφέροντα. Διαλύεται κάθε τι ωραίο που μπορεί να υπάρχει στην ψυχή και το μυαλό της νεολαίας μας,τι μόνη ελπίδα για κάποιο μέλλον σ' αυτή τη χώρα υποδεικνύοντας τους σαν τρόπο ζωής τη λαμογιά και την ψευτιά αλλιώς θα σε βρωμίσουμε εμείς. Ελπίζω μόνο να μην είσαι και δάσκαλος
    Ο ΑΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)