Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΥΔΡΑΙΑ-ΓΑΡΕΦΙ 0-2

Με νίκη πέρασε από την Υδραία ο Ηρακλής, σε ένα δυνατό παιχνίδι, με σκληρά μαρκαρίσματα, πολλά νεύρα και έναν διαιτητή (Δεμερτζής) να ανέχεται όλα αυτά,οπως υποστηρίζει το Γαρέφι.
Οι γηπεδούχοι της Υδραίας τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Μαχαιρίδη.Οι φιλοξενούμενοι του Γαρεφείου κυρίως στο Β μέρος είχαν αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.
ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ
Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα(14΄) είναι για την Υδράια όταν ο Σιδηρόπουλος  με σουτ στην κίνηση δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Παρασκευά.
Στο επόμενο κιόλας λεπτό ο ιδιαιτέρα φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό Μπίνος Δ. με ωραίο πλασέ ανοίγει το σκορ για τον Ηρακλή.
Στο 31' σουτ του Μάρκου Χ. απο 35 μέτρα θα περάσει λίγο άουτ.
Αυτές ήταν και οι μόνες αξιόλογες φάσεις του Α μέρους.Με την έναρξη του Β μέρους ο Μπίνος Α. θα περάσει στην θέση του Κόγιου Σ. δίνοντας πνοή στην επίθεση του Ηρακλή.
Στο 57' ο Μάρκου Μ. δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Παυλίδη, καθως μόνος με το γκολ έχασε την ισορροπία του με τον γκολκίπερ της γηπεδούχου να μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 65' σουτ του Μπίνου Α. μέσα από την περιοχή λίγο άουτ.
Στο 74' ο Τζάρας θα εκτελέσει απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή ο Παρασκευάς θα μπλοκάρει την μπάλα,στη συνέχεια ο Μαχαιρίδης θα ''κλωτσίσει'' τον πεσμένο στο έδαφος τερματοφύλακα του Γηραιού με τον διαιτητή Δεμερτζή να κλείνει για ακόμα μια φορά τα μάτια σε αντιαθλητικό χτύπημα των γηπεδούχων.
Στο 79' ο Μπίνος Α. θα σουτάρει μέσα απο την περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει στον Μαχαιρίδη στην επαναφορά ο Σίσκος  θα σουτάρει ξανά πάνω στους αμυνόμενους.
Στο 80' ο Μαχαιρίδης θα προσπαθήσει να κόψει την μπάλα στον Σίσκο με ένα αντιαθλητικό τάκλιν και ο διαιτητής θα τον στείλει νωρίτερα στα αποδυτήρια.
Στο 82' ο Μάρκου Χ. θα περάσει όποιν βρει μπροστά του, θα δώσει έτοιμο γκολ στον νεοεισελθώντα Κόγιο Γ. που απο κοντά δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 2-0.
Στο 85' ο κορυφαίος του γηπέδου Μάρκου Χ. (Μaicon) με κεραυνό μέσα απο την περιοχή θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Παυλίδη.
Στο 90+2 ο Μάρκου Αν. θα χορέψει όλη την άμυνα της Υδράιας αλλά το πλασέ του θα καταλήξει άουτ.



''ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ''
Με πολλά προβλήματα κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο ο διαιτητής Δεμερτζής με βοηθούς τους Δημοπουλο και Χρηστάκη.
MVP
Ο Μάρκου Χ. (φώτο) φαίνεται να μην έχει ''αντίπαλο'' στα τελευταία παιχνίδια.
''ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ
 Πολύ βρώμικο παιχνίδι από τους παίχτες της Υδραίας,θα έπρεπε να είχαν αποβληθεί περισσότεροι απο ένας.
 Η ΦΑΣΗ
Για δεύτερο σερί παιχνίδι (στον προηγούμενο αγώνα με την Ξιφιανή πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ) ο Μάρκου Χ. δοκίμασε το πόδι του από μακριά (35 μέτρα) αυτή τη φορά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.
Ο κορυφαίος του γηπέδου Μάρκου Χ.

1 σχόλιο:

  1. kala...epeidh sthn ellada exete mperdepsei to football(podosfairo) me to basketball(kala8osfaira),auta peri ''sklhrwn'' markarismatwn pou lete dikaiologountai.gia basket peite oti 8elete,gia pio...antrika a8lhmata (podosfairo,rugby ktl) afhste to.Euxaristw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)