Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΕΔΕΣΣΑ

Περισσότερα από 80 δρομολόγια αναστέλλει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τις 24 Δεκεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου λόγω μειωμένης επιβατικής κίνησης, αλλά και στο πλαίσιο του ορθολογισμού των δαπανών της εταιρίας η οποία θα πρέπει να έχει μηδενίσει τα ελλείμματά της μέσα στο 2011.

Τα δρομολόγια που αναστέλλονται είναι στα τμήματα: Θεσσαλονίκη – Έδεσσα,
 Θεσσαλονίκη – Λάρισα και Αθήνα – Χαλκίδα.

Από την 1η Ιανουαρίου αναστέλλονται όλα τα διεθνή δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς και εκείνα στη δυτική Μακεδονία και την Πελοπόννησο.

Παράλληλα, από την πρώτη του έτους αυξάνεται έως και 90% η τιμή των εισιτηρίων στο πλαίσιο των δράσεων που προβλέπονται από το νόμο για την εξυγίανση του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ενδεικτικά, η τιμή του εισιτηρίου Αθήνα – Θεσσαλονίκη, από τα 36,30 ευρώ διαμορφώνεται στα 55,20 ευρώ.

Το ζητούμενο για την εταιρεία είναι να καλύψει το έλλειμμα της κατά 75% ετησίως, δηλαδή να εξοικονομεί ετησίως 180 εκατομμύρια ευρώ.

2 σχόλια:

  1. ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΣ, Ο Ο.Σ.Ε., ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai poly kala kanei o ose einai dynaton apo thn sthgmh poy den eixei kosmo na metaferei sony kai kala na yparxoyn dromologia ? as afisei ligotera kai aytoi poy theloyna na tsksidepsoyn me treno tha kanonisoyn na einai ekei tis wres poy prepei .mhn leme paraloga ainte re paidia exei treno akaue mia wra .thn mia wra tha paw egw thna llah esy to kratos plhrvnei eleos pia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)