Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Επέστρεψε ο ΠΑΣ, δραματική νίκη για ΟΦΗ

  

        

Επέστρεψαν στις νίκες οι τρεις πρωτοπόροι της Football League, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής. Κι αν ο ΠΑΣ πέτυχε μια επαγγελματική νίκη επί των Τρικάλων με 2-0, δεν συνέβη το ίδιο στις άλλες δύο αναμετρήσεις, όπου Παναιτωλικός και ΟΦΗ πέτυχαν αμφότεροι το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις.
Με μια επαγγελματική νίκη και πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε των Τρικάλων. Τα γκολ των πρωτοπόρων πέτυχαν οι Βάντερσον και Μπακαγιόκο.
Στο Ελ Πάσο, ο Παναιτωλικός πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Καλλιθέας, με μοναδικό σκόρερ της αναμέτρησης τον Μπουμάλ, ο οποίος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 3ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι στο 67' με τον Ντακόλ.
Συγκλονιστικό ματς έγινε και στο Γεντί Κουλέ του Ηρακλείου, όπου ο ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς επικράτησε του Πανθρακικού με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους κρητικούς και άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ζησόπουλου στο 4', όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν κι ισοφάρισαν με τον Γκουεϊ στο 34ο λεπτό.
Στο 94ο λεπτό, ο ΟΦΗ πέρασε μπροστά στο σκορ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αγρίτη και δύο λεπτά αργότερα, ευτύχησε να δει τον Bεζυρίδη να αποκρούει το πέναλτι του Ρομπέρ, κρατώντας την πολύτιμη νίκη που τον διατήρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Στα υπόλοιπα ματς, ο Λεβαδειακός επικράτησε εύκολα του Πιερικού με 3-1, στην αναμέτρηση της Καρδίτσας, Αναγέννηση και Ιωνικός έμειναν στο 0-0, ενώ ο Εθνικός Αστέρας επιβλήθηκε του Εθνικού με 2-1 στην Καισαριανή, βυθίζοντας τον κι άλλο στον πάτο της βαθμολογίας.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Football League:
Σάββατο 4/12
Βέροια - Διαγόρας: 1-2 (73' Καλτσάς - 18' Γκούτμαν, 67' Γεωργίου)
Κυριακή 5/12
15:00GR ΠΑΣ Γιάννινα - Τρίκαλα: 2-0 (12' Βάντερσον, 88' Μπακαγιόκο πεν.) 
15:00GR Καλλιθέα - Παναιτωλικός: 0-1 (90+3' Μπουμάλ)
15:00GR ΟΦΗ - Πανθρακικός : 2-1 (34' Γκουεϊ, 90+4' Αγρίτης - 4' Ζησόπουλος)
15:00GR Αναγέννηση Καρδίτσας - Ιωνικός: 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)