Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τηνΑστυνομική Διεύθυνση Πέλλας


Την 21-12-2010 και ώρα 17:30΄πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας (Διοικητήριο) η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας

για τα παιδιά του προσωπικού των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού. Κατά την εκδήλωση, η οποία κατά γενική ομολογία ήταν απόλυτα επιτυχημένη, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν θεατρική παράσταση που παρουσίασε το Εφηβικό  Εργαστήρι του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, με τίτλο «Το Όνειρο του Σκιάχτρου» ,ενώ ακολούθησαν εκπλήξεις – δώρα για τα παιδιά.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παναγιώτης ΛΟΥΚΑΣ απένειμε στην Πρόεδρο του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, κυρία Κατερίνα ΓΑΛΑΝΟΥ, τιμητική πλακέτα – ενθύμιο, ως ελάχιστο δείγμα εκτίμησης και αναγνώρισης της Υπηρεσίας μας προς το Εδεσσαϊκό Θέατρο για τη ανεκτίμητη προσφορά του  στην τοπική κοινωνία, αφού με τη δράση του (θεατρικές παραστάσεις, θεατρικό εργαστήρι) προσφέρει τα μέγιστα στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας ευχαριστεί δημόσια όλους όσους συνετέλεσαν στην εφετινή Χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση και ιδιαίτερα:
-Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πέλλας και την Τοπική Διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) για την υλοποίηση της εκδήλωσης.
-Το Εδεσσαϊκό θέατρο για την θεατρική παράσταση που προσέφερε.
-Την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων.
  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)