Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ....ΑΛΛΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ



Γράφει ο ... Περίεργος!!



·         Eπιστροφή με γκολ για τον Γ. Καραγιαννίδη, όλοι ξέρουμε ότι είναι καλός παίχτης, η ομάδα του τον έχει ανάγκη, ας σοβαρευτεί λοιπόν, αν και πληροφορίες μας λένε πως ίσως κουνήσει μαντίλι τώρα τον Γενάρη
·         Και πάνω που η ομάδα των Προμάχων  έδειχνε να έχει  βάλει το νερό στο αυλάκι, μια ασυνεννοησία με τα δελτία και τν κατάσταση υγείας  ίσως σταθεί ικανή να χαθεί μια ολόκληρη χρονιά.
·         Σε παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν( Εθνικος Αριδαίας) η ομάδα έχασε μόνο τον συγκεκριμένο αγώνα και δεν της αφαιρέθηκαν βαθμοί, θα έχει ενδιαφέρον η απόφαση της ΕΠΣ Πέλλας.
·         Τώρα που λέμε για αφαίρεση βαθμών..για τον Ηρακλή Έδεσσας δεν ισχύει ο ΚΑΠ?
Πέρσι ένας αγώνας είχε διακοπεί εις βάρος του. Απ ότι βλέπουμε στην επίσημη βαθμολογία της ΕΠΣ Πέλλας προσμετράτε μόνο η ποινή για τον αγώνα με Κρ.Βρύση που δεν είχε κατέβει.
·         Ακόμα ένα γήπεδο έγινε ρινκ το Σαββατοκύριακο, οι υπεύθυνοι της ΕΠΣ καλό θα είναι να ασχοληθούν λίγο παραπάνω με το θέμα.
·         Είναι αλήθεια ότι η διοίκηση της ΕΠΣ Πέλλας έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα? Το ΜΠΛΕ και το  ΠΡΑΣΙΝΟ? Και μάλιστα δεν αλλάζουν ούτε καλημέρα? Εχει μήπως να κάνει με της εκλογές του Νοεμβρίου?
·         Σε ένα τοπικό ντέρμπυ όπως αυτό της Κωνσταντίας με την Ίδα είναι δυνατόν να ορίζεται βοηθός  διαιτητή ο Γάτσος? Ο παράγοντας εντοπιότητα δεν ισχύει για τους κύριους της ΕΠΣ?Πρέπει δηλαδή οι ομάδες να ζητάνε εξαίρεση του διαιτητή? Καλό θα είναι να είστε περισσοτερο προσεκτικοί εκεί στους ορισμούς
·         Καιρό τώρα υπήρχαν φήμες ότι ο Αρης Λουτρακίου  δεν θα  είναι το 2011 στα γήπεδα, έτσι και έγινε, η ομάδα δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο match με τον Εξαπλάτανο. Είναι κρίμα πάντως στη βιτρίνα της ΕΠΣ Πέλλας την Α1 κατηγορία να υπάρχουν ομάδες που δεν κατεβαίνουν.
·         Αν τελικά το Λουτράκι όπως λένε οι πληροφορίες μας δεν ξανακατέβει..οι παίχτες που έχει θα μείνουν ελεύθεροι? πολλούς από αυτούς ομάδες της περιοχής του φλερτάρουν αρκετά έντονα.
·         Εκεί στον Αλμωπό η ομάδα φωνάζει πως θέλει μεταγραφές..ο πρόεδρος θα κάνει κατι?
·         Συζητιέται ακόμα η συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος του Ηρακλή Γαρεφείου στο blog μας, ο ΥΠΕΡ-Πρόεδρος της Α κατηγορίας δεν κρύβεται και μιλάει πάντα με ονόματα.
·         Πρέπει όμως να κάνει κάτι για τα επαναλαμβανόμενα ξενύχτια κάποιον παιχτών τον τελευταίο καιρό.
·         Σίσκο Θωμά δύο αγωνιστικές τώρα είσαι άσφαιρος, μήπως είσαι και εσύ στους παίχτες που αναφέραμε πιο πάνω?
·         Πρόεδρε, θα μας πεις επιτέλους ποιοι είναι αυτοί οι δύο παίχτες που ισχυρίζεσε ότι έχεις κλείσει για τον Γενάρη?
·         Ιδιαίτερα φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό ο τερματοφύλακας των Προμάχων Αλέξης Νάνος, με τον Εδεσσαϊκό έμοιαζε ανίκητος, με το Λουτράκι ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα του. Τερματοφύλακας που είναι σε καλή κατάσταση δεν αλλάζει, έτσι δεν είναι Κ. Καρυπίδη?
·         Τελικά το παιδικό πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί ποτέ? Από αναβολή σε αναβολή πάνε οι αγώνες.
·         Κώστα Δεμερτζόγου του Αστέρα Νεοχωρίου, καλά τα λόγια αλλά παίξε και λίγο μπάλα
·         Ο Πέτρος Καραγιαννίδης  του Λυκοστόμου γιατί αποβλήθηκε εχθές? Ήταν απόφαση του διαιτητή Βαμβακά η επειδή το ζήτησαν οι φίλαθλοι?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)