Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΡΤΙΝΑ ΖΙΑΚΑ

ΟΣΟ απογοητευμένοι από το εκλογικό αποτέλεσμα   δείχνουν  να είναι άλλοι συνάδερφοι του συνδυασμού της από τις εκλογές τόσο πιο ορεξάτη και συνεπής
προς την εντολη που της έδωσαν οι εκλογείς βρίσκεται η Μαρτίνα Ζιάκα. Παρακολουθεί από κοντα τα τεκταινόμενα παρά το γεγονός οτι βρίσκεται στην αντιπολίτευση. ΄Αποψή της ειναι οτι πρέπει να επισημαίνονται τα λάθη όταν γίνονται και να επικροτούνται τα σωστά.

7 σχόλια:

  1. ΠΕΤΡΟΟΟΟΟΟ!!!! ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σαμαντη ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! παλι για ροδακινα θα μιλαμε?????????????? το δουλεμα εχει και ορια!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οσο σχεση εχει η μαρτινα ζιακα με την πολιτικη εχει και η κουκοβαγια με ενα κιλο μελιτζανεσ.λιγο πιο σοβαρα θεματα ρε σαμανδη.θα καταντησεισ το σαιτ σου σαν την εκπομπη τησ αννιτασ πανια,θα εχει καλεσμενουσ μονο τρελλουσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΕΡΚΥΡΑΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΤΙΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΕΥΓΕ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΤΙΝΑΚΙ ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΙΑ ΨΥΓΟΥΛΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σιγα ρε φιλε θα μασ παρουν τα δακρυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ainte more P A T A T EEEEEEEEEES !!!!!!!!!! KERKIREIKES..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΩ ΤΑ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ Ο κ.ΠΑΣΟΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!!ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.... ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΗΣ ΜΑΡΤΙΝΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)