Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΤΟΥ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ

ΝΩΡΙΣ ξεκίνησαντο γιορτασμό του Αη-Γιάννη στο Λουτράκι .

 Οι μερακλήδες οργανώθηκαν με μεζέδες ,κρασί και τσίπουρο και το έστρωσαν το μεσημέρι της Τρίτης. Κάλεσαν δε τον συγχωριανό τους δήμαρχο Δημήτρη Πασόη ,αντιδημαρχους , δημοτικούς συμβούλος αλλά και επισκέπτες του χωριού . Όλοι μαζί μια παρέα του έδωσαν και κατάλαβε. Συγχαρητήρια φυσικά ανήκουν στην ομάδα που έψησε τις μπριζόλες και τα  λοιπά με καταπληκτική μαεστία.







5 σχόλια:

  1. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΕ ΓΛΕΝΤΙ!!!!ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΏΤΗ. Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ!ΜΑΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΦΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΡΙΔΑΙΩΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ Ή ΠΛΑΪ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ "ΜΕΡΟΣ" ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΤΙΜΩΡΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥΣ "ΑΛΛΟΥΣ" ΠΟΥ ΜΑΣ "ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ".
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΗΤΗΜΑ ;
    ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ, ΕΞΑΛΛΟΥ, ΑΝΗΚΟΥΝ Σ΄ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)