Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Επιστημονικού Συνεργάτη πρόκειται να προσλάβει ο Δήμος Αλμωπίας


Επιστημονικό Συνεργάτη πρόκειται να προσλάβει ο Δήμος Αλμωπίας. Η σχετική προκήρυξη
έχει ως εξής:




Για την πλήρωση μιας (1) θέσης Επιστημονικού Συνεργάτη
βάσει των διατάξεων του άρθρου 163 του Ν.3584/07
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας
Αφού έλαβε υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν.3852/10 "Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης".
2. Τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007 "Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων".
3. Την με αριθμ.55/74802/29.12.2010 ερμηνευτική εγκύκλιο του Τμήματος Προσωπικού ΟΤΑ της Δ/νσης Οργάνωσης και Λειτουργίας ΟΤΑ της Γεν. Δ/νσης Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης όπου διευκρινίζεται ότι για την πρόσληψη ατόμων στις θέσεις Ειδικών Συμβούλων ή Ειδικών Συνεργατών ή Επιστημονικών Συνεργατών δεν απαιτείται να προβλέπονται οι θέσεις αυτές στον ΟΕΥ των Δήμων γιατί συνιστώνται απευθείας από το νόμο.
Προσκαλεί
 
Όσους ενδιαφέρονται να καταλάβουν τη θέση του Επιστημονικού Συνεργάτη να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο Πρωτόκολλο.
Για την πλήρωση της θέσης απαιτούνται τα γενικά και τυπικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται στην παρ. 3 του άρθρου 163 του Ν.3584/07, δηλαδή:
1.Να έχουν την ελληνική Ιθαγένεια.
2. Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.
3. Να μην έχουν καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα ή να έχουν τεθεί υπό δικαστική αντίληψη ή απαγόρευση που συνιστά κώλυμα ή ασυμβίβαστο με την ανωτέρω θέση.
4. Να είναι υγιείς και να μην έχουν απολυθεί από προηγούμενη κατεχόμενη συναφή θέση.
5. Να είναι κάτοχοι πτυχίου ή διπλώματος ΑΕΙ ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής. Ειδικά, οι επιστημονικοί συνεργάτες θα πρέπει να είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος, σχετικού με το αντικείμενο της θέσης. 
6. Να έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία σε θέματα ανάπτυξης και υποδομών.
Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν με την αίτησή τους:
Α. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 ότι σε περίπτωση επιλογής τους θα προσκομίσουν όλα τα προβλεπόμενα από την παρ.3 του άρθρου 163 του Ν.3584/07 έγγραφα που πιστοποιούν την κατοχή των γενικών και τυπικών προσόντων διορισμού.
Β. Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας.  
Γ. Επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών.  
Η επιλογή θα γίνει από το Δήμαρχο, ο οποίος θα αποφασίσει κατά την κρίση του για την καταλληλότητα του προσλαμβανομένου (παρ.4 του άρθρου 163 του Ν.3584/07).
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν στο Δήμο Αλμωπίας μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη μέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε μια εφημερίδα του Νομού. 
Η προκήρυξη να τοιχοκολληθεί στο Δημοτικό κατάστημα και να δημοσιευθεί σε μια (1) ημερήσια εφημερίδα του Νομού.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ
ΑΣ μπεί στον κόπο ο Δήμος να ενημερώσει πότε λήγει η προθεσμία γιατί οι πιο πολλοί δεν μπορούν να γνωρίζουν σε ποια ημερήσια εφημερίδα δημοσιεύτηκε. Εκτός και εαν υπάρχει σκοπιμότητα.
 

3 σχόλια:

  1. epidi ta xrei sto dimo einai megala kai diskola kaliptontai kanoyme eklisi ston dimarxo pasoi den xreiazetai kanenas synergatis den ton exei anagki i dimotiki arxi oxi alla eksoda gia na voleyontai ta dika mas pedia .an yparxoyn lefta as ginei kanena ergo , As valoyn ligo petraileo sta sxoleia na min kryonoyn ta paidia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑ.....!!!ΚΑΛΟ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o proedros tis deya den tha ekane pote kati tetoio,den prokeitai na valei pouthena ton gio tou.an kai matheutike oti einai anergos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)