Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

‘’ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ‘ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΕΣΣΑΣ




"Πριν από λίγο καιρό, κάποιοι ανέβασαν κάποια σχόλια για τον δήμαρχο Έδεσσας κ. Γιάννου. Από ότι φαίνεται είχαν απόλυτο δίκιο!!! Έγινε μεγάλος ντόρος... φασαρίες με αντιδημάρχους κλπ. Αλλά υπήρχε δίκιο! Για να πούμε λίγα λόγια για τον κ. Γιάννου: πολιτευτής με το κόμμα της ΝΔ για υποψήφιος βουλευτής. Ακτινολόγος στο επάγγελμα. Απέτυχε ως βουλευτής... αλλά όπως κάνουν σχεδόν όλοι οι αποτυχημένοι βουλευτές, κατέβηκε για δήμαρχος!! Το πως βγήκε είναι κοινό μυστικό. Από την θέση του στο νοσοκομείο... 

...κάνοντας ''γλύκες'' στους ασθενείς, τους έκανε να νιώθουν υποχρεωμένοι να τον στηρίξουν. Σε πολλούς άλλους... έταξε δουλειές. Εκεί να δείτε τι χαμός έγινε. Δουλειές όχι αστεία!! Κάποιοι από αυτούς βολευτήκαν αλλά το σύνολο έμεινε με τις υποσχέσεις!! 

Στο θέμα μας τώρα: για πείτε μας κ. Γιάννου, για ποιό λόγο αποσύρατε τη δημοτική αστυνομία από τους δρόμους; Για ποιό λόγο δεν βεβαιώνουν παραβάσεις; Ιδίως στην πλατεία Ελευθερίας όπου και σταθμεύετε στην θέση ολιγόλεπτης στάθμευσης και απολαμβάνετε τον καφέ σας για ώρες; Βλέπετε τι επικρατεί στον συγκεκριμένο δρόμο; 

Για ποιο λόγο, εφόσον είχε περάσει στην προηγούμενη δημοτική αρχή νομός όπου ήσουν και εσύ μέσα στο ΔΣ αλλά τότε την... πάπια έκανες, διατάζεται να αφαιρεθούν τα κολωνάκια παρκαρίσματος που τοποθετηθήκαν πριν λίγους μήνες; Ξέρετε πόσο στοίχησαν; Εμείς τα πληρώσαμε!! Και μάλιστα κάναν τη δουλειά τους! Θυμάστε τί είχατε δηλώσει για τα κολωνάκια προ εκλογών... μη γίνομαι κουραστικός. 

Πείτε κ. Γιάννου, πώς οι κύριοι αντιδήμαρχοι τάζανε και έκαναν πράξη, ότι τα 2 περίπτερα της 25ης Μαρτίου πρέπει να έχουν προσωπική θέση στάθμευσης; Για θυμηθείτε πριν τις εκλογές τί τους τάζατε στους συγκεκριμένους κατόχους; 

Για ποιό λόγο μαζέψατε τους εστιάτορες και τους είπατε ότι μπορούν να αφήνουν τον κόσμο ελεύθερα να καπνίζει στα καταστήματα και ότι δεν πρόκειται η δημοτική αστυνομία να γράψει κανέναν; Αποφασίζεις και διατάζεις Τάκη μας;; Για... θυμήσου πάλι πριν τις εκλογές τι έλεγες; Ότι μόλις βγεις δήμαρχος, γιατί δεδομένο το είχες, δεν θα ισχύει ο νόμος του τσιγάρου στην Έδεσσα. 

Θες να ανοίξεις τον πεζόδρομο ενώ το ρυμοτομικό δεν το επιτρέπει; Για κάνε μια δομική! 

Τί ενέργειες θα κάνεις για να εισπράξεις τα ενοίκια από τα καταστήματα του δήμου τα όποια ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ; Μήπως υπάρχουν κάποιοι που σε στήριξαν από αυτούς στις εκλογές; 

Φυσικά ο προκάτοχός σου δεν ήταν Άγιος. Όλοι ξέρουμε τι φέσια άφησε στον δήμο. Από εδώ και πέρα να δούμε εσύ τί θα κάνεις τώρα. 

Είναι καιρός να σε συνετίσουν οι γύρω σου, διότι ξεφεύγεις... Με τους αντιδημάρχους κοίτα το καλό της πόλης μας και όχι να μαλώνετε γιατί βγαίνουν τα άπλυτα σας στη φόρα Τάκη μας! 

Και σεις κ. Θεοδωρίδη μαζέψτε τον, από το ίδιο ''τζάκι'' προέρχεστε!! 

Και πίστεψε με, ένας καθημερινός άνθρωπος είμαι, που περιμένω τον απλό κόσμο να δουλέψω και εγώ. Ανάγκη δεν σας έχω. Δεν μου τάξατε τίποτα διότι δεν σας έπαιρνε. Αλλά δε δέχομαι να κοροϊδεύουν τον κόσμο κατάμουτρα Τάκη, γιατί υπάρχει και κεντρική διοίκηση να σε ελέγχει αλλά πρέπει να τα μάθει πρώτα!!! 

Δεν είσαι στη δουλεία του πατέρα σου να κάνεις ό,τι θες κύριε δήμαρχε!!"
 ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)