Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΩΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ



Tο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας , με επέλεξε με μεγάλη πλειοψηφία να υπηρετήσω το θεσμικό ανεξάρτητο αξίωμα του Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης.
Να είναι σίγουροι οι δημότες της Αλμωπίας, ότι αυτό το αξίωμα θα το υπηρετήσω χωρίς ιδιοτέλεια .σκοπιμότητα,με αποκλεισμούς ή εμπάθειες.
Υπηρετώ στο χώρο της δικαιοσύνης εδώ και 30 χρόνια και πιστεύω ότι διαθέτω την εμπειρία και το κύρος για να διαχειριστώ το αξίωμα που μου εμπιστεύτηκε το δημοτικό συμβούλιο.
Ασχολήθηκα με τα κοινά ασκώντας διοίκηση πολλά χρόνια. Δεν έγινα ποτέ η ουρά κανενός.Το ίδιο θα πράξω και τώρα. Με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών και αυτά του Δήμου και των υπηρεσιών του θα δώσω τον καλύτερο ευατό μου για να διαφυλάξω την νομιμότητα ,την διαφάνεια την ορθή διαχείριση των πόρων του δήμου, την σωστή διοίκηση των υπηρεσιών του δήμου και των επιχειρήσεων.
Δεν θα διστάσω να συγκρουστώ αν χρειαστεί για τα συμφέροντα του Δήμου,τόσο με την σημερινή διοίκηση όσο και με τις προηγούμενες δημοτικές αρχές σε θέματα διαφάνειας, κακοδιοίκησης ,κακοδιαχείρισης ,διαφθοράς μη εξυπηρέτησης των δημοτών και των επιχειρήσεων.
Με προτάσεις που συχνά θα ενημερώνω το δημοτικό συμβούλιο, όπως ο Νόμος ορίζει, θα προσπαθήσω να συμβάλλω στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου,στην εφαρμογή της νομιμότητας, της διαφάνειας προς όφελος των δημοτών και των επιχειρήσεων.
Οι δημότες και οι επιχειρήσεις να μην διστάζουν να καταγγέλουν φαινόμενα κακοδιοίκησης,κακοδιαχείρισης,αδιαφάνειας,ανάρμοστης συμπεριφοράς απο υπηρεσίες η αιρετούς.
Οι δημότες πρέπει να αισθάνονται σίγουροι ότι οι καταγγελίες των θα έχουν τύχη και η εφαρμογή των νόμων θα είναι στις προτεραιότητες μου.
Επίσης θέλω να γνωρίζουν οι δημότες της Αλμωπίας, ότι δεν θα λαμβάνω καμία πρόσθετη αμοιβή για τις υπηρεσίες που θα προσφέρω στη θεσμική αυτή θέση ,εκτός αυτής που λαμβάνω απο το Ελληνικό Δημόσιο.
Θα είμαι καθημερινά στη διάθεση των δημοτών και των επιχειρήσεων για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με τις υπηρεσίες του δήμου.

                                                          Σταύρος Κλεισούρης
                                                         Δικαστικός Υπάλληλος


4 σχόλια:

  1. ξεκίνα δουλειά από τώρα :
    http://aridaia-gegonota.blogspot.com/2011/02/blog-post_1957.html

    όσον αφορά για την αμοιβή σας ...
    παροιμία:ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ..........ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ φόρα πήρες ρε Σταύρο.Δέν εισαι και εισαγγελέας του... Αριδαίου.... Πάγου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Κλεισούρης έχει ένα μειονέκτημα έχει πάθος με την διαφάνεια και είναι αγνός σε σημείο ψώνιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταύρο αν υπάρχει έστω και ψήγμα αλήθειας,στα περί μη εφαρμογής,του αντικαπνιστικου νόμου στήν Αριδαία,κατόπιν συμφωνίας Δημάρχου και αλλων συναφώς ενδιαφερομένων(κοινώς ΚΑΡΤΕΛ),τότε ειναιη πρώτη σου δουλειά στα βαθιά.....θα την έχεις και επίσημα.. μετά φυσικά.. και την επίσημη τοποθέτηση του Δημάρχου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)