Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ-ΚΟΖΑΝΗ 3-0

Ανετη επικράτηση για τον Αετό.
Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα  πρόβλημα η ομάδα του Αετού Σκύδρας κέρδισε άνετα την ομάδα της Κοζάνης με το ευρύ σκορ 3-0 εξασφαλίζοντας έτσι πιο άνετα την παραμονή της στην κατηγορία. Με τις καιρικές συνθήκες να είναι κατάλληλες έγινε πολύ όμορφος αγώνας από την πλευρά και των δύο ομάδων. Η ομάδα της Κοζάνης που βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση παρόλο που βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ δεν τα παράτησε ,αντίθετα πίεσαν και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαν να εόχνα μειώσει και το σκορ, αλλά ο έμπειρος γκολκήπερ των γηπεδούχων Γιάννης Φιρινίδης με τις εκπληκτικές επεμβάσεις του κράτησε άθικτα τα δίχτυα του.
Οι γηπεδούχοι που έπαιζαν με κάποια νευρικότητα λόγω της κρισιμότητας που είχε ο αγώνας αφού με αυτή τη νίκη η ομάδα εξασφαλίζει κατά  κάποιο τρόπο την παραμονή της στην κατηγορία αριθμητικά, ευτύχησαν να ανοίξουν νωρίς το σκορ και στην συνέχεια με συνεχόμενες επιθέσεις έφτασαν το σκορ σε θέση ασφαλείας. Στο δεύτερο ημίχρονο μένοντας λίγο πίσω άφησαν χώρο στους αντιπάλους να αντεπιτεθούν αλλά χωρίς όμως να καταφέρουν τίποτα.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
 Στο 2’ ο Ινεμπολίδης βγάζει ωραία σέντρα από πλάγια και ο Βοτάρης από πλεονεκτική θέση πιάνει κεφαλιά αλλά είναι ψηλή και πάει άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
 Στο 4’ Νέα σέντρα του Ινεμπολίδη από πλάγια, αποκρούει ελαφρά την μπάλα ο Βούρας και η μπάλα πηγαίνει στα πόδια του επερχόμενου Καλαιτζίδη που με συρτό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ 1-0 για τον Αετό.
Στο Σέντρα του Ινεμπολίδη για τον Λαφαζανίδη που βρίσκεται μέσα στην περιοχή ,αλλά κάνει κακό κοντρόλ και χάνει την ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία.
 Στο 26’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν σε φάση διαρκείας στα καρέ της Σκύδρας όταν ο Κυριακίδης πλάσαρε για να αποκρούσει ο Φιρινίδης  και στην επαναφορά τηςα μπάλας ο Μαρκόπουλος πιάνει νέο σουτ που διώχνει εντυπωσιακά με τα ακροδάχτυλα ο Φιρινίδης χτυπώντας η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
 Στην αντεπίθεση ο Δημήτρης Λαφαζανίδης σε τετ α τε πλασάρει τον Βούρα και διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδος του γράφοντας το 2-0.
 Στο 44’ ο Σαμαρόπουλος   πιάνει δυνατή κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ από τον Καλαιτζίδη η μπάλα πάει όμως μόλις άουτ.
 Στη επανάληψη οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα αφήνοντας χώρο στους αντιπάλους να αντεπιτεθούν με τον Τοπούζη στο 47’ να τραντάζει το δοκάρι του Φιρινίδη.  Στο 57’ ακυρώθηκε γκολ της Κοζάνης αφού ο Μαρκόπουλος ήταν σε θέση οφ σαιτ. Στο 75’ ο Βούρας ανατρέπει τον Ινεμπολίδη ,ο διαιτητής υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Το εκτελεί ο ίδιος και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κλειδώνοντας έτσι τη νίκη της ομάδος του πετυχαίνοντας το 3-0. Στο 90’ η ομάδα της Κοζάνης είχε τετ α τετ με τον Τρίψα, αλλά ο Φιρινίδης έδιωξε εντυπωσιακά με πλασέ σουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)