Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Κέρδισε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Ακόμα μια μεγάλη νίκη σε ντέρμπι για τον πρωτοπόρο της Αʼ1 Πέλλας , ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, που κέρδισε αυτήν την φορά τον Πρ. Ηλία με 2-0 σκορ.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 200 φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που αψήφησαν την έντονη βροχή και παρακολούθησαν το μεγάλο ματς.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό για τέτοιες συνθήκες  με καλή κυκλοφορία μπάλας από τις 2 ομάδες, ο Βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των παικτών , που υπέρβαλαν εαυτόν για το συγκεκριμένο αγώνα , παίζοντας επί 90ʼ κάτω από συνεχή βροχή (Καταρρακτώδες κατά διαστήματα) και σε ένα βαρύ άσχημο τερέν.
Ο ΠΑΟΚ είχε τις καλύτερες φάσεις στον αγώνα (έγιναν λιγότερες από 5-6 σε όλο το ματς για τις 2 ομάδες). Στο 19ʼ μετά από πάσα του Τσάλμα η κεφαλιά του Χαρτομάνη   έφυγε άουτ.
Στο 35ʼ τραγικό λάθος του πορτιέρου του Πρ. Ηλία που βγήκε από την περιοχή του να διώξει την μπάλα, γλίστρησε, έκανε γκέλα και ο έμπειρος Τσάλμας που κυνήγησε την φάση με πλάγιο σουτ πέτυχε το γκολ κάνοντας το 1-0.
Στο 37ʼνέα μεγάλη φάση για τον τοπικό ΠΑΟΚ με τον Τσάλμα να πιάνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Καρπάτση  όμως ο Γιαζκουλίδης  έδιωξε σωτήρια.
Στο 44ʼ έγινε το 2-0 για τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών με ένα γκολ όνειρο. Ο Καλαϊτζής έγινε αποδέκτης της μπάλας και με μια τρελή κούρσα από τα δεξιά πέρασε τους αμυντικούς του Πρ. Ηλία βγάζοντας μια σέντρα ακριβείας στον Τσάλμα που με ανάποδο ψαλίδι στέλνει την μπάλα για 2η φορά την μπάλα στα δίχτυα του Πρ. Ηλία κάνοντας το 2-0.
Στην επανάληψη ο Πρ. Ηλίας προσπάθησε, είχε την κυκλοφορία άλλα επιθετικά ήταν σε κακή μέρα , κυριολεκτικά ήταν ακίνδυνος με τον ΠΑΟΚ σε αντεπιθέσεις να του δημιουργεί προβλήματα.
Διαιτητής ήταν ο Ροδοβίτης με βοηθούς τους Πασλαμούσκα και Σίπκας

ΠΑΟΚ Γιαννιτσών (Χαραλαμπίδης): Πόπης, Καλαιτζής, Καρπάτζης, Κάζογλου, Βένος, Γκογκολούδης(85ʼ Πρέμτζης), Χαλεπούδης, Ντάλης, Τσάλμας, Καλαϊτζής, Χαρτομάνης(65ʼ Τσαβαλάκογλου).
Αρής Πρ. Ηλία (Αντωνάς): Γιαζγκουλίδης, Καπετανάκης(60ʼ Τελιανίδης Κ ), Τελιανίδης Α., Δημητριάδης(70ʼ Μίσκος), Παγιούλας, Χαραλαμπίδης, Αποστολούδης, Λέσι, Νικολαϊδης, Τρύφωνος(50ʼ Δούμος), Ιωαννου.

Γ. Χατζηχρήστος

1 σχόλιο:

  1. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΆΚΑΣ ΤΟΥΤ ΠΡΟΦΗΤΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΑΡΙΔΑΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΤΩΡΑ.. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΕΞΙ ΚΑΘΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΤΟΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΑΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΣΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)