Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Μπορεί ο Δήμαρχος Αλμωπίας  Δημήτρης Πασόης να δεσμεύτηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο οτι μετά την καθαρά Δευτέρα
αν οι καταστηματάρχες που έχουν πρόσθετες αυθαίρετες κατασκευές δεν τις αποσύρουν μόνοι τους ,ο Δήμος θα προβεί στην κατεδάφισή τους ,η κατάσταση μάλλον δεν είναι και τόσο απλή. Το όλο ζήτημα βρίσκει εμπόδια σε νομικά τερτίπια και κωλύματα και η δέσμευση του Δημάρχου δεν αποκλείεται να πάει στις καλλένδες. Σύμφωνα  δε με πληροφορίες αναζητείται "φόρμουλα¨' για υποχώρηση χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες . Ο χειρισμός του θέματος μάλιστα φέρεται να επικρίνεται και από πολλούς συμβούλους της παράταξής  του ,που πιστεύ ουν ότι ήθελε περισσότερο "ψάξιμο".

5 σχόλια:

  1. ΣΑΜΑΝΤΗ ΘΕΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ( ΔΗΜΟ )!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΝΕΞΟΔΟΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙ ΠΧ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΣΑΡΙΤΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΗΣ- ΠΑΣΟΚ:ΑΘ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειδατε την σημερινη ανακοινωση του Πασοη;;;;; Για ξαναγράψτε να σας δω γατακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H ωρα της αληθειας για τον Πασοη.Δημαρχε τι ειπες στο δημοτικο συμβουλιο; Δεν ειναι πολυ νωρις για γαργαρες;Τι αξιοπιστια θα εχει πια ο λογος σου; Αν καποια πραγματα ξεπερνουν το μποι σου,γιατι πουλας λεονταρισμους και μαγκια; Σε ρωτησαν στο Δ.Σ. τι θα κανεις με τα θερμοκηπια,απαντησες με τσαμπουκα οτι την Τριτη μετα τηνΚαθερα Δευτερα < θα τα ξυλωσω> ΚΑΙ ΤΩΡΑ φον δημητρακι ΤΙ ΚΑΝΕΙς;Ηδη ειναι ΤΕΤΑΡΤΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)