Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Η εθελοντική ομάδα καθαριότητας στο Λουτροχώρι

                                                                                             

     
Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια  την εθελοντική ομάδα καθαριότητας, που δημιουργήθηκε πρόσφατα από κατοίκους του Λουτροχωρίου 
και έχει  λάβει έως σήμερα σημαντικές πρωτοβουλίες για την καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων και πλατειών της κοινότητάς τους. Τέτοιες εθελοντικές ενέργειες δίνουν και σε εμάς την δύναμη  να συνεχίσουμε προσφέροντας ακόμη καλύτερες υπηρεσίες προς τους δημότες μας. Με την ευκαιρία  της δημιουργίας αυτής της εθελοντικής ομάδας καθαριότητας, θα θέλαμε και από άλλους συμπολίτες μας, σε συνεργασία με τα κατά τόπους τοπικά συμβούλια να προβούν σε ανάλογες ενέργειες ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας, για καλυτέρευση της ποιότητας ζωής και φυσικά την προστασία του περιβάλλοντος. Για τυχόν προτάσεις και δηλώσεις συμμετοχής στον εθελοντισμό στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2381089500 και 2381351807  καθώς και στους προέδρους των τοπικών μας κοινοτήτων.




                                                                            
Ο αρμόδιος 
Αντιδήμαρχος καθαριότητας


Κων/νος ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ



                                                                                                                 






2 σχόλια:

  1. ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ.ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ 3,5 ΜΗΝΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ,ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ,ΩΡΑΙΑ ΦΕΡΕΣΤΕ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ,ΩΡΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -εθελοντική ομάδα καθαριότητας..... και όχι κάτι σε istas. Να τα βλέπουν οι tsakonistas!!!
    Τα εύσημα βέβαια και στις δυο ομάδες.


    n t g

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)