Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


    Συνεχίζονται σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας, οι αγώνες μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Αλμωπίας- 2011,
που διοργανώνει Ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Αλμωπίας « Ο Μέγας Αλέξανδρος» σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας, τον Φιλαθλητικό Όμιλο Αριδαίας(Φ.Ο.Α.) και την υποστήριξη του Α΄ Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αριδαίας.
Στον πρώτο αγώνα για τον 2ο όμιλο, η ομάδα του 2ου Δ.Σ. Αριδαίας νίκησε σχετικά εύκολα το 4ο Δ.Σ. Αριδαίας με σκορ 24-9 και εξασφάλισε ένα από τα δύο εισιτήρια του μεγάλου τελικού.
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι εξής:
2o Δ.Σ.Αριδαίας: Γκιώση Σ.,Πασσαλίδης Κ.,Αναστασιάδης Ι.,Μαθισυδάκης Ε., Κιρμιζίδης Σ., Κιλικλής Χ., Τσάρη Σ., Κεντερτζίδης Ι., Πετρόπουλος Φ., Μαχαιίδης Γ., Καραγιάνης Α., Μιχαηλίδης Β.
4ο Δ.Σ. Αριδαίας: Νοχουτίδου Μ., Εμμανουηλ΄λιδης Σ., Σταματιάδου Α., Σταματιάδης Χ., Ζέρζης Γ., Τσαβδάρης Χ., Τσαρκνιάς Σ., Βασίλογλου Ι., Ζέρζης Κ., Τσαβδάης Δ.

    Με την νίκη του Δ.Σ. Τσακώνων επί του Δ.Σ. Εξαπλατάνου ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα των αγώνων   μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Αλμωπίας- 2011, που διοργανώνει Ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Αλμωπίας « Ο Μέγας Αλέξανδρος» σε συνεργασία με τον Δήμο Αριδαίας, τον Φιλαθλητικό Όμιλο Αριδαίας(Φ.Ο.Α.)
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι εξής:
Δ.Σ. Τσάκων: Γώγου Γ. , Φάσιο Γ., Γώγου Ε., Δούδης Π., Μυοφοίδης Π., Γεωργιάδης Ι.,  Ηλιάδης Χ, Χατζής Δ., Γαβριηλίδης Α., Πέτσος Σ., Σαρακινλής Κ.
Δ.Σ. Εξαπ/νου: Χαλκίδου Κ.,Ιγνατίδης Β., Κικίδης Ι., Καλαϊτζίδης Α., Στόϊκου Μ., Διαμαντάκης Γ.,  Λαμπίδης Γ. ,Πεχλιβανίδου Χ.,  Γενίτσαρης Ν.,Χριστοδουλίδου Β. Τραπεζανίδης Α., Γιαννίδης Σ.


Αναλυτικά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της διοργάνωσης είναι τα εξής:
       1ο Δ.Σ. Αριδαίας- Δ.Σ. Εξαπ/νου      36 – 18     (1ος όμιλος)
         2ο Δ.Σ. Αριδαίας- 3ο   Δ.Σ. Αριδαίας    28 – 13     (2ος όμιλος)
        2ο Δ.Σ. Αριδαίας- 4ο   Δ.Σ. Αριδαίας   24 -9    (2ος όμιλος)

         Δ.Σ. Εξαπ/νου - Δ.Σ. Τσάκων – Χρύσας   12 - 30 (1ος όμιλος) -


Στην βαθμολογία του 1ου ομίλου ισοβαθμεί  η ομάδα του  1ου Δ.Σ. Αριδαίας με το Δ.Σ. Τσάκων και στο αυριανό μεταξύ τους  παιχνίδι θα κριθεί  ποιος θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15-4-11 και ώρα 18.00 μ.μ. Ο ηττημένος θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό.
Στον 2ο όμιλο ήδη έχει προκριθεί στον τελικό η  ομάδα του 2ου Δ.Σ. Αριδαίας και στον αυριανό αγώνα, μεταξύ του 3ου Δ.Σ Αριδαίας με το 4ο Δ.Σ. Αριδαίας, θα κριθεί η ομάδα που θα αγωνιστεί στον μικρό τελικό.
Υπενθυμίζετε ότι πρώτη ομάδα κάθε ομίλου θα αγωνιστεί στον τελικό, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15-4-11 και η δεύτερη  ομάδα κάθε ομίλου, στον μικρό τελικό.











2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, Ο ΠΑΣΟΗΣ, ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΠΗ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΙΧΟΚΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στο 4ο Δημοτικό Σχολείο. Όλοι παίξατε καταπληκτικά. Αλλά για το 4ο τα καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)