Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Συνεχίζεται το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στηνΠεριφερειακή Ενότητα Πέλλας


Συνεχίζεται, χωρίς καθυστερήσεις το Πρόγραμμα Καταπολέμησης
Κουνουπιών στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Σύμφωνα με τον Προγραμματισμό, για την εβδομάδα από 30/5 έως 3/6, το πρόγραμμα κίνησης των συνεργείων περιλαμβάνει καταπολέμηση σε περιαστικά και αστικά συστήματα περιοχών των Δήμων Πέλλας και Έδεσσας. Συγκεκριμένα πρόκειται να γίνουν παρεμβάσεις σε πλημμυρισμένες περιοχές, σε εκτάσεις σε κοινόχρηστους χώρους, σε αποστραγγιστικά κανάλια, σε ιδιωτικούς χώρους υψηλής επικινδυνότητας. Οι περιοχές όπου θα γίνουν οι ψεκασμοί αφορούν τις Δημοτικές Κοινότητες του Αγίου Αθανασίου, Παλαιού Αγίου Αθανασίου, Αρχοντικού, Μεσσιανού, Αγροσυκιάς, Λεπτοκαρυάς, Ελευθεροχωρίου, Αχλαδοχωρίου, Κρώμνης, Σταυροδρομίου, Εσωβάλτων, Παραλίμνης, Λειβαδίτσας, Ακρολίμνης, Αγίου Λουκά, Αμπελειών  Ασβεσταρειού, Δαμιανού, Δυτικού, Καρυώτισσας, Αραβησσού και Παλαιού Μυλοτόπου. Ακόμη, ανάλογα με τη βάση των ευρημάτων θα καταπολεμηθούν κουνούπια σε κανάλια ομβρίων  στις περιοχές Γαλατάδες, Νέος Μυλότοπος, Παλαιός Μυλότοπος και Αξός.

Τα αποτελέσματα και η πιστότητα εφαρμογής του Προγράμματος παρακολουθείται από Επιτροπή με έμπειρα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών θα ανακοινώνεται σε εβδομαδιαία βάση.






 


2 σχόλια:

  1. ΠΑΣΟΗ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΜΒΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΣΙΜΩΝ ΝΕΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΤΣΟΒΑ; ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΟΙΜΑΣΑΙ; ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΕΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΔΩ; ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΑΝΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΠΩΠΙΑ.ΕΛΕΟΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΑΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ.ΠΑΣΟΗ ΞΥΠΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε των 12:31 εχεις δικιο σε ολα,αν ειχε το χωριο του προβλημα τοτε οχι μονο θα ραντιζε αλλα θα κυνηγουσε τα κουνουπια με μυγοσκοτωστρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)