Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



ΣΕ κατάσχεση 6.696.00  ευρώ από τον λογαριασμό του Δήμου Αλμωπίας που διατηρεί σε τράπεζα της Αριδαίας προχώρησαν δικαστικοί επιμελητές με εντολή τεχνικής εταιρίας  για υποχρεώσεις του Δήμου  Εξαπλατάνου.
Πρόκειται για ποσό  που αφορά ανακεφαλαιωτικό πίνακα  για  έργο του 2009 ,ύψους 180 χιλ ευρώ περίπου . Ο ανακεφαλαιωτικός πίνακας  ουδέποτε  πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο Εξαπλατάνου. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας φέρονται ότι στην συνέχεια κατάφεραν να πάρουν λογαριασμό τον  οποίο  συνέταξαν παράνομα συγκεκριμένοι υπάλληλοι της ΤΥΔΚ .Στην  συνέχεια η εταιρία προσέφυγε στα αστικά δικαστήρια. Στις 28 -12-2010 έβγαλε απόφαση την οποία κοινοποίησε στις 31-12-2010 στον Δήμο Εξαπλατάνου. Την περασμένη Παρασκευή προχώρησε στην κατάσχεση.
Ο Δήμος Αλμωπίας θεωρεί παράνομες τις ενέργειες της εταιρίας και των υπαλλήλων της ΤΥΔΚ και σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές πρόκειται να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον τους.

10 σχόλια:

  1. ρε σας πήραν το γαϊδουρι το σαμάρι χτυπάτε ξυπνήστε....σε λίγο δεν θα ξέρετε απο που θα σας έρθει....ξυπνήστε ρεεεεεεεεεε.......κάντε
    κάτι ....λεφτά των κατοίκων της αλμωπίας ειναι ...για κάτι καλό θα πήγαιναν...ποιος ξέρει τι εχετε ακόμη απο πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε φωτογραφιάκια πρώην δήμαρχε τον βούλιαξες τον Δήμο.Πρώτα γιαούρτια σας χρειάζονται εσένα και την παρέα σου ανίκανοι και έπειτα στην στενή όποιος φταίει, γ.....τε τον κοσμάκη.Αλλά εδώ ο κόσμος αγρόν αγοράζει.Ξεκαθάρισε την θέση σου Δήμαρχε και με τους εκλεγμένους που έχεις όσοι απ΄αυτούς το λέει η καρδιά τους και φοράν παντελόνια συνεχίστε και στείλτε τους εκεί που τους αξίζει.Κατασχέσεις επί δημαρχίας φωτογραφιάκια δεν υπήρχαν τώρα όλοι μαζί τηλεκατευθυνόμενοι έπεσαν?Τί σύμπτωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε 12:58 ξεκαθάρισε σε ποιόν δήμαρχο αναφέρεσαι
    για να σου απαντήσω ανάλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κύριοι υπεύθυνοι ξεκαθαρίστε την κατάσταση ,δεν ξέρω με ποιόν τρόπο, αλλα ο κοσμάκης της Αλμωπίας θέλει να μάθει τι συμβαίνει καικάνουν φτερά τα λεφτά του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΗ ΞΥΠΝΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ (ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙΣ).
    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μυαλό σας και μια λίρα. Εγώ πήρα τα λεφτά μου με κατάσχεση εις χείρας τρίτου από τη ΔΕΚΟΠΑ του Ζαχαριάδη. Αλλά αυτοί με πληρώσανε, δεν φωνάζανε σα σπαστικοί και δεν το κάνανε βούνικο όπως οι τωρινοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε πασοη,εχεις ή δεν έχεις κακαλα; Σε λίγο λεβέντη μου, οι δύο απελθόντες [Τουφεγγόπουλος-Ζέρζης] σε κοινή συνεργασία και με τους κολλητούς εργολάβους σαν πιονάκια θα σου πάρουν τα σώβρακα.δεν θα κάνεις κανένα έργο και θα στερήσεις τον τόπο από κάθε προοπτική ανάπτυξης.Στο τέλος θα γίνεις απλά μια γλάστρα χωρίς μέλλον. Πασόη ξοφλάς πριν ξεκινήσεις και είναι κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο λούκι των κατασχεσεων μπηκε μονος του .Γιατι αυτος τους ειπε για να παρουν τα λευτα τους πρεπει να πάνε δικαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΗ ΤΟΝ ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΟΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ?
    ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ........ΔΕ ΜΠΡΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΕΝΑ ΕΝΤΑΛΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ .
    ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΣΤΟ Δήμο Εξαπλατάνου? ΠΩΣ ΚΟΒΑΝΕ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΕΡΓΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΟΣ?
    ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΝΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ?ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΣΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΞΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΘΕΝ ΕΡΓΑ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΕΡΓΑ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 9,04 ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΕΡΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΌΥ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ. ΤΩΡΑ ΑΝ,ΛΕΜΕ ΑΝ,.......ΤΑ "ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ" ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)