Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

27 ΙΟΥΝΙΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ

ΤΗΝ ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιουνίου . αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η οικονομική κατάσταση   της Επιχείρησης των Λουτρών .Τη μέρα αυτή γίνεται η Γενική Συνέλευση 




Του  μετόχου της Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων Λουτρών Λουτρακίου με διακριτικό τίτλο «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.
Σύμφωνα με τον Ν.2190/1920 «Περί Ανωνύμων Εταιριών», όπως σήμερα ισχύει και το Καταστατικό της εταιρείας και μετά την  υπ΄αριθ.   21  /  30 -05-2011 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας,  καλείται  ο μέτοχος της εδρεύουσας στην Αριδαία (πλατεία Αγγελή Γάτσου) Δήμος Αλμωπίας με την επωνυμία «Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων Λουτρών Λουτρακίου»  με το διακριτικό τίτλο «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.» σε Τακτική  Γενική Συνέλευση στις  27  Ιουνίου  2011, ημέρα    Δευτέρα            και ώρα 20:00’ (8:00’ μ.μ.), στην  αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλμωπίας προκειμένου να συζητήσουν και να πάρουν αποφάσεις στα παρακάτω   θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 01/01/2009 - 31/12/2010(υπερδωδεκάμηνη) και των επ’ αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών  από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη διαχείριση της χρήσης 01/01/2009 - 31/12/2010(υπερδωδεκάμηνη)
3. Εκλογή ελεγκτών (τακτικών και αναπληρωματικών) για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 01/01/2011 - 31/12/2011 και καθορισμός της αμοιβής τους.
4. Έγκριση Αμοιβών και αποζημιώσεων μελών Διοικητικού Συμβουλίου.
Λουτρά 03 Ιουνίου 2011

3 σχόλια:

  1. Ο ΔΑΙΜΟΝΙΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΖΕΡΖΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΑΝΙΑ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΔΑΙΜΟΝΙΕ ΡΕΠΟΡΤΕΡ Ο ΖΕΡΖΗΣ.ΚΟΠΗΚΕ Η ΠΙΤΤΑ ΚΑΙ ΞΕΣΑΛΩΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΥΛΑΔΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΝ. ΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΝΕΡΟ ΠΙΝΟΥΜΕ; ΠΩΣ ΧΛΩΡΙΩΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΑ ΤΟ ΧΛΩΡΙΟ! ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΧΗΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ; ΠΟΣΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ; Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ; ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ¨Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)