Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΙΣ

 

ΤΟ ΝΈΟ ΝΟΜΟΣΧΈΔΙΟ για τις ιαματικές πηγές, η πρόθεση του ΙΚΑ να μειώσει στο μισό τα
εισιτήρια  για λουτροθεραπεία ,αλλά και οι μεγάλε ς προοπτικές που διαφαίνονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο  ,απασχόλησαν μεταξύ άλλων την Σαββατιάτικη συνεδρίαση του Δ.Σ του Συνδέσμου Δήμων και κοινοτήτων Ιαματικών  Πηγών Ελλάδας  στο Λουτράκι.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ.  Γιάννης Μπουτάρης ,Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ,αναφέρθηκε σε ζητήματα γενικώτερης στρατηγικής του συνδέσμου.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης ,επεσήμανε θέματα που αποτελούν τροχοπέδη για τις Λουτροπόλεις , εμφανίστηκε όμως αισιόδοξος , καθώς οι οι προοπτικές είναι διαρκώς ενθαρρυντικές στο συγκεκριμένο τομέα .
Ο επιστημονικός συνεργάτης του Συνδέσμου  Ζήσης Αγγελίδης ήταν κάθετος με την επιχειρούμενη αναγνώριση των υφιστάμενων πηγών , καθώς αυτές είναι αιώνες αναγνωρισμένες. Εκείνο που χρειάζεται είναι η επικαιροποίηση.









,

10 σχόλια:

  1. Που άραγε χαζεύει ο σκουλαρικάκιας δήμαρχος? "Μπερλουσκονίζει" μάλλον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΣΟΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.
    ΗΡΘΑΝ ΤΟΣΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΤΖΕΝΑ, ΤΟ ΠΙΝΟΒΟ, Η ΠΛΑΤΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, Η ΝΟΤΙΑ, ΤΟ ΑΕΤΟΧΩΡΙ, ΤΟ ΑΝΩ ΓΑΡΕΦΙ, ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ. Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΛΜΩΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ. ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
    ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω που χαζεύει ο σκουλαρικάκιας, αλλά ο δικός μας πολύ καμαρώνει δίπλα του. Καιρός είναι να φορέσει σκουλαρίκι και ο Πασόης. Να το δω και θα τρελαθώωωωωωωωω. Πασόη η επιτυχία θέλει σκουλαρίκι,θέλει γροθιά στο καθεστος. Δέστο και σαν επανάσταση ενάντια στο κατεστημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ε! καλά και μετά ξύπνησες. Ο πασόης απολαμβάνει τη δημαρχία του.Δε νομίζω να τον αποσχολεί τίποτε άλλο. Ηθελε να γίνει δήμαρχος και έγινε επειδή το ήθελε ο Μπίνος. Ο Τσάνταλης κοιμάται-ξυπνά με ένα στόχο μόνο: ο Τουφεγγόπουλος να πάει φυλακή.ο ψυχισμος του ανθρώπου δεν κρύβεται!!!!Δεν υπάρχουν προβλήματα στον τόπο.Ενα είναι το προβλημα: οι δύο παλιοί δήμαρχοι,ΖΕΡΖΗΣ και ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ να καούν. Σα δεν ντρέπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. file 7.14 eise poli mizeros!!! vres ipota allo na asxolitheis kai ase to dimarxo na kanei ti douleia tou san kai esena iparxoun poloi pou den ekanan pote tous tipota!den tha siy dosei kai anafora gia tis sizitiseis tou me ton mpoutari! ante ksekollaaaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pasoi,mpravo,soy,astoys,na,lene,eytixos,yparxoyn,ta,loytra,k,vlepoyme,megala,prosopa,sto,loytraki,kyrie,7;14,to,uema,itan,oi,loytropolis,opos,ta,loytra,k,oxi,ta,voyna,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. eytixos,poy,yparxei,yo,loytraki,k,erxete,kanenas,ajiolos,anuropos,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. giati,apla,7;14,de,exete,tipota,na,prosferete,ston,episkepti,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο Μπουταρης εκλεχτηκε για το σκουλαρικι του.Βαλε κι εσυ ενα.Τολμας? χλωμό ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ 7,14
    ΜΑΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΜΑ ΣΕ ΚΟΒΩ
    ΕΔΕΙΞΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)