Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ


Ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης Αλμωπίας Τάσος Θεοδωρίδης ,στη χθεσινή
συνεδρίαση του Δ.Σ. πρότεινε η αποζημίωση του Προέδρου  Βασίλη  Κανονίδη να είναι 300 Ευρώ  το μήνα και η δική του ως αντιπροέδρου 150 Ευρώ.
Όπως αιτιολογεί  στη πρότασή του   , έλαβε υπ΄οψιν
Την οικονομική κρίση
Τις οφειλές της ΔΕΥΑ σε προμηθευτές και εργολάβους
Τις οφειλές προς τους υπαλλήλους της Επιχείρησης
Το γεγονός ότι ο Πρόεδρος είναι δημόσιος υπάλληλος και ο Αντιπρόεδρος ελεύθερος επαγγελματίας ,και δεν αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα
.
 Για να μην προκαλέσουν το κοινό αίσθημα. Με αυτό τον τρόπο  θα συμβάλλουν έστω και  λίγο στην εξυγίανση της επιχείρησης , αφού θα υπάρξει ετήσιο όφελος  29.000€ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια .
Ταυτόχρονα θα είναι συνεπείς κα  με τις προεκλογικές δεσμεύσεις.

12 σχόλια:

  1. Η μαγκια ειναι οι αποζημιώσεις να είναι μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο αντιπρόεδρος ούτως ή άλλως καταχρηστικά τα παίρνει αλλά γιατί ασχολείται με το τι παίρνει ο πρόεδρος ? που το πάει? τι τον νοιάζει αυτόν ας κοιτάξει τα δικά του ο καθένας
    υπάρχει θέμα και θα το δείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω προτείνω στον Τάσο να προτείνει ,ο μεν πρόεδρος να παίρνει 4000 ,ο δε αντιπρόεδρος 2000.Αν στο χρονικό περιθώριο που θα λειτουργούν ως managers καταφέρουν να ισοσκελίσουν την ανταποδοτική ΔΕΥΑ , τότε χαλάλι τους .Αν όμως την παραδώσουν έτσι όπως είναι ή ελλειμματική, τότε να πληρώσουν αυτά που υποτίθεται ότι θα πάρουν επί δυο (σ αυτήν την περίπτωση θα έχουν το δικαίωμα να μιλούν για νέφτι ,όπως επίσης σ΄ αυτήν την περίπτωση δεν θα περισσεύουν οι μαγκιές και οι λαϊκισμοί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΤΟ, ΠΑΠΑΤΖΙΚΟ, ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.
    ΗΔΗ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΠΙΑ.
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΑΨΑΛΙΩΤΗΣ ΠΑΛΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ...Ο ΤΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΝΤΙΜΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΣΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δημαρχε βλεπε να μαθαινεισ!!!!!!!!γιατι και εσυ μονο για τον μισθο μπηκεσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ. ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ. ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ(αν θυμαμαι καλα) ΘΑ ΠΑΡΝΕΙ ΜΙΣΘΟ 1400Ε,Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 800Ε ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 700Ε. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ (αν θυμαμαι ο κ. Μπινος) ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ,ΗΤΟΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 800Ε,Ο ΑΝΤΙ.. 400Ε ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 300Ε. ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΠΡΟΚΛΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ. ΤΩΡΑ ,ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ; ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ; Ο ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ ΝΑ ΠΑΡΝΕΙ 300Ε; ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ; ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ; Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: ΟΛΟΙ ΑΜΙΣΘΟΙ,ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ,ΕΝΝΩΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΤΟΜΑ ΑΣ ΒΓΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΡΑ, ΑΣ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΑΣ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ , ΕΙΔΑΛΩΣ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΜΠΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΜΙΣΘΟ ...ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΡΕ ΤΟΥΒΛΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΩ ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.... ΕΡΓΟ ΘΕΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΟΥΝ ΕΤΣΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΑΣΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΡΕ ΟΥΦΑ, ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΤΟ ΑΚΟΥΝΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΝΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΑΥΤΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΕΠΗ ΤΟΥΣ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΘΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ.
    ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ.
    ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)