Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ Α1 Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ

            Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν για τον Ηρακλή Γαρεφίου που γύρισε στην Α1 και δεν θέλει να είναι περαστικός όπως την πρώτη φορά. Ήδη η διοίκηση του Γιώργου Μάρκου (Ζάκας) έχει κάνει τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις με την απόκτηση του Μπάμπη Τοσουνίδη, έμπειρος επιθετικός με θητεία στον Αλμωπό, Άψαλο, Λουτράκι και Προμάχους. Του Γιώργου Σέλκου (Μπέηλι), από τα καλύτερα αμυντικά χαφ με θητεία στον Αλμωπό, Μάνδαλο, Λουτράκι και Προμάχους και του νεαρού αμυντικού Γιώργου Γεωργίου που ανήκε στον Εθνικό Αριδαίας. Στόχος ένας τερματοφύλακας για να κλείσουν οι μεταγραφικές κινήσεις χωρίς να αποκλείονται κι άλλες αν υπάρξει κάτι εξαιρετικό ενώ πλήγμα θεωρείται η επικείμενη αποχώρηση του έμπειρου Τάσου Μπίνου. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες υπό την  επίβλεψη του Γιώργου Κόγιου που και φέτος θα έχει τη διπλή ιδιότητα του παίκτη και προπονητή.
 
 
  • Η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, μετά από συνεννόηση προέδρου και προπονητή η πρώτη συνάντηση των παικτών θα γίνει την Δευτέρα 1/8 και ώρα 20.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Γαρεφείου.
Κυκλοφορήσαν και τα εισιτήρια διαρκείας, η τιμές είναι 30Ε για την θύρα 69 και 50Ε για τα V.I.P.Oι κάτοχοι των καρτών V.I.P. απολαμβάνουν ιδιαίτερα προνόμια που θα ανακοινωθούν εντός των ημερών.
  • Σχεδόν ολοκληρώθηκαν οι ετοιμασίες του γηπέδου και όλα είναι έτοιμα για την ''πρώτη'' της ομάδας την ερχόμενη Δευτέρα, πολλά μπράβο στον φροντιστή της ομάδας Τουρλάκη Δημήτριο (Μητσοτάκη)
  • Ο μεταγραφικός σχεδιασμός σχεδόν ολοκληρώθηκε. Το scouting    όμως δεν σταματάει. Η  διοίκηση του συλλόγου κινείται για κάποιες εναλλακτικές λύσεις στην θέση του τερματοφύλακα και σε αυτή του επιθετικού.Στόχος είναι ο ένας απο τους δύο να είναι κάτω των 20 ετών.

 


 

3 σχόλια:

(3)