Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Η 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ



      ΕΛΠΙΔΑ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ – ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ  7-0
Τα γκολ του Αχλαδοχωρίου πέτυχαν ο Αγγελος Χατζής στο 10’ +27’,ο Σωτήρης Κοπάτσης στο 17’+34’,Και από 1 ο Γιάννης Αλεξιάδης στο 52’,ο Καένδέρης στο 64’ και ο Χατζόγλου στο 84’.
Η διαιτησία του αγώνα ήταν των :ΒΑΜΒΑΚΑ Φ   , ΠΙΛΤΣΗ Φ  ,  ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ Γ.

ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ  5-0
Άνετη επικράτηση του Ορφέα Ριζαρίου τα γκολ των οποίων πέτυχαν ο Κολυμάνης στο 14’ +71’,ο Βλαδίκας στο 25’ +37’ και στο 61’ ο Γιάννης Μίσκος.Η διαιτησία ήταν των :
ΚΑΡΥΠΙΔΗ , ΚΑΡΡΑ,  ΧΑΡΑΜΙΔΗ .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ – ΜΑΝΔΑΛΟ  0-5
Μονόλογος για την ομάδα του Αλέκου Κουτσάκη που κέρδισε άνετα την ομάδα των Προμάχων. Τα γκλο πέτυχαν στο 28’ ο Σάκης Ιωάννου,στο 40’ ο Πέτρος Τζούρτζου,Στο 54΄ο Φίλιππος Ιωαννίδης,στο 62΄ο Κώστας Παπαχρήστου και στο 76’ ο Σαββίδης. Η διαιτησία ήταν των :
ΡΟΔΟΒΙΤΗ,  ΤΣΑΛΓΙΝΗ,  ΚΙΟΥΡΤΖΙΔΗ.

ΝΕΟΧΩΡΙ – ΑΨΑΛΟΣ  0-4
Με δύο γκολ του Μίσκου στο 51’+76’ ένα του Νίκου Τσολερίδη στο 45’ και ένα του Καραγιαννίδη στο 82’ η ομάδα της Αψάλου κέρδισε άνετα την ομάδα του Νεοωχωρίου.Η διαιτησία του αγώνα ήταν των :
ΔΕΜΕΡΤΖΗ,  ΚΑΡΑΜΙΓΚΟ, ΚΑΤΕΡΙΑΔΗ.

ΔΑΜΙΑΝΟ - ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ   0-2
Πρόλο το φορτωμένο πρόγραμμα του φετεινού πρωταθλητή του Super Cup Εδεσσαικού οι πάικτες του Βασίλη Ασλανίδη κέρδισαν πετυχαίνοντας ένα γκολ ανά ημίχρονο στο 12’ με τον Τσάτσε και στο 70 με τον Λούση την ομάδα του Νεοχωρίου. Η διαιτησία του αγώνα ήταν των :
ΘΕΟΛΟΓΟΥ  ,ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ    ,     ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ

.ΟΡΜΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 3-1
Στο ντέρμπι της Αλμωπίας νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Όρμας που κέρδισε τον Εθνικό Αριδαίας ,με 3-1 σκορ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 52΄με τον Σάκη Χατζηλαμπρινό για να ισοφαρίσει ο Ουρτζάνης στο 64’ σε 1-1. Στο 82’ ο Πέτρος Αβραμίδης βάζει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους και στο 86’ ο Σαμαράς κλειδώνει τη νίκη της ομάδος του πετυχαίνοντας το τελικό 3-1. Η διαιτησία ήταν των :
ΞΥΛΟΥΡΓΙΔΗ,         ΒΑΜΒΑΚΙΔΗ,          ΚΟΡΩΝΑ.

Μ.ΑΛ.ΠΕΛΛΑΣ – ΔΟΞΑ  ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ    3-1
Στο φαινομενικό ντέρμπι της αγωνιστικής νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Πέλλας κερδίζοντας την ομάδα του Εξαπλατάνου με 3-1.Οι γηπεδούχοι καθάρισαν γρήγορα τον αγώνα πετυχαίνοντας 3 γκολ στο 13΄+36’ με τον Καλοίδη και τον Μυλωνόπουλο στο 28’. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 48’ με τον Μανωγλή σε 3-1. Η διαιτησία ήταν των :
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ,     ΤΟΠΟΥΣΔΩΝΗ,      ΜΑΥΡΙΔΗ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΔΕΣΣΗΣ 1-2
Δυσκολεύτηκε λίγο η ομάδα του Ηρακλή αλλά τελικά πήρε τη νίκη από τον Μακεδονικό . ΟΙ γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Καρυαφύλλη στο 41’ για να ισοφαρίσει ο Μαυρογιάννης στο 64’ σε 1-1. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Έδεσσας πέτυχε ο Δαφνής στο 85’. Η διαιτησία ήταν των :
ΑΤΖΑΜΙΔΑΚΗΣ,       ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ,   ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΔΑ.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ Γ – ΑΓΡΑΣ 4-1
Ανετη επικράτηση για την ομάδα του Πενταπλατάνου επί του Άγρα με 4-1.Στο 10΄ο Κώστας Ραμπούσης ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους 1-0. Στο 61’ ο Θόδωρος Καραογλάνης ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 77’ ο Χρ. Καρράς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι πετυχαίνει το 2-1. Στο 80’ ο Χατζηχρήστος το 3-1 και στο 86’ ο Αμπεριάδης γράφει το τελικό 4-1. Η διαιτησία ήταν των :
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ,      ΚΕΛΕΣΙΔΗ,   ΦΩΤΙΑΔΗ.

Π.ΗΛΙΑΣ – ΖΕΡΒΗ  9-1
Τη νίκη της αγωνιστικής ημέρας πέτυχε η ταξιαρχία του Κώστα Τσαβδαρίδη διαλύοντας κυριολεκτικά την Αστραπή Ζέρβης  κάνοντας της ‘’δώρο ‘’ ούτε ένα  ούτε δύο αλλά 9 γκολ. Χατ τρικ πέτυχαν ο Γιώργος Νικολαίδης στο 7’-11’-70 ‘. Ο Δημητριάδης στο 16’’-20’-26. Και από 1 τέρμα πέτυχαν ο ο Μουρουζίδης στο 29’ ο Αποστολούδας στο 39 και ο Αναστασίάδης στο 87’. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Ηλίας Τζήγκας στο 67’. Η διαιτησία ήταν των :
ΚΑΡΑΤΖΑ,    ΣΑΡΑΓΙΩΤΗ,         ΔΑΡΓΙΝΙΔΗ.


ΚΑΛΥΒΙΑ - Ν.ΠΕΛΛΑ  2-0
Φιλική νίκη της ομάδος των Καλυβίων επί της Ν.Πέλλας αφού μόλις στο 5’ ο Τάσος Τσελεπής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 11’ ο Ευθύμης Μπουρνάζης ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδος. Η διαιτησία του αγώνα ήταν των:
ΓΕΩΡΓΙΟΥ,     ΣΙΝΑΠΗ,    ΛΑΜΠΡΙΔΗ.

 ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ  5-6(πέναλτι)
Ατελείωτος ήταν ο αγώνας στο γήπεδο του Δυτικού όπου τελικά ο τοπικός ΠΑΟΚ έχασε στην διαδικασία  των πέναλτι από την Ελπίδα Εδέσσης. Ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1 με τον Κοτσαρίδη να ανοίγει το σκορ στο 21’ για τους φιλοξενούμενους και τον Παπασπανόπουλο να ισοφαρίζει στο 74’ για λογαριασμό των  γηπεδούχων και να οδηγεί το παιχνίδι στην παράταση. Και εκεί στο 79’ ο Βάντσης πετυχαίνει το 1-2 για την Ελπίδα και στο 109’ ο Νικολαίδης ισοφαρίζει σε 2-2 για τους γηπεδούχους οδηγώντας το παιχνίδι στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί η ομάδα της Ελπίδας κέρδισε με 5-6. Η διαιτησία του αγώνα ήταν των :
ΚΑΡΑΦΩΤΑΚΗ,      ΔΕΛΙΟ,          ΣΙΣΚΟΥ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΝΟΣ
                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)