Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Σύλληψη 47χρονου στην Έδεσσα για κλοπή σε οικία



Διέρρηξε το διαμέρισμα ενώ βρισκόταν μέσα ο ιδιοκτήτης.

Συνελήφθη την 07-08-2011 πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Έδεσσας Πέλλας, ένας ημεδαπός ηλικίας 47 ετών, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στην Έδεσσα, Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Έδεσσας, οι οποίοι έσπευσαν ύστερα από καταγγελία του  39χρονου ιδιοκτήτη ο οποίος βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμά του την ώρα της διάρρηξης, εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 47χρονο ημεδαπό ο οποίος αφού πρώτα διέρρηξε, με τη χρήση κατσαβιδιού, διαμέρισμα του ισογείου χωρίς να αφαιρέσει τίποτα, διέρρηξε το παράθυρο του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου με ίδιο τρόπο και αφαίρεσε τιμαλφή συνολικής αξίας (15.000) Ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα του ιδιοκτήτη.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε (1) άσπρη σακούλα που περιείχε τα κλοπιμαία, ενώ σε έρευνα που έγινε στο ισόγειο της οικίας βρέθηκε και κατασχέθηκε (1) τσάντα η οποία ανήκε στο δράστη και περιείχε διαρρηκτικά εργαλεία και διάφορα μέσα διευκόλυνσής του για την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν  στον  ιδιοκτήτη.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.
 

1 σχόλιο:

  1. o βλακας πιαστηκε επ'αυτοφώρο. Αν ηταν υπουργός το έγκλημα του θα παραγράφονταν όπως παραγράφηκε του ΑΚΗ του ΘΟΔΩΡΗ του ΒΟΥΛΓΑΡ. κλπ που και αυτοί πιάστηκαν επ'αυτοφώρο. Διακρίνετε την διαφορά και την ισότητα της ανισότητας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)