Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Για την Τετάρτη 3 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του Κυπέλου της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ.



1. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΩΝ (άρθρο 38 Κ.Α.Π. ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ


α. Στους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας ερασιτεχνών, συμμετέχουν  υποχρεωτικά  όλα τα Σωματεία της 'Δ Εθνικής Κατηγορίας , Α1, 'Α  ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ένωσής μας, π ρ ο α ι ρ ε τ ι κ ά δε τα Σωματεία Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας και οι ερασιτεχνικές ομάδες των σωματείων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
β. 1.  Τα πιο πάνω Σωματεία, έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν μέχρι την Παρασκευή 29-7-2011 στην Ένωση Πέλλας Δήλωση Συμμετοχής,  σε ειδικά έντυπα που επισυνάπτονται και πρέπει να συνοδεύεται από παράβολο 200 Ε για τα σωματεία της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς και της Α1 & Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας, για τα σωματεία της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας το παράβολο ορίζεται στα 150 Ε. Η Δήλωση αυτή προϋποθέτει την χωρίς επιφυλάξεις αποδοχή των διατάξεων του Κ.Α.Π. και των όρων της παρούσης.
2. Η μη υποβολή δήλωσης συμμετοχής ή υποβολή δήλωσης με όρους, συνεπάγεται τον αποκλεισμό της ομάδας από το κύπελλο αυτό. Επιπλέον για τις ομάδες που η συμμετοχή τους είναι υποχρεωτική στο κύπελλο αυτό, με απόφαση της διοργανώτριας του πρωταθλήματος στο οποίο δικαιούται να μετάσχει η ομάδα αυτή, χάνει τον πρώτο επίσημο αγώνα Πρωταθλήματος, στον οποίο δικαιούται να συμμετέχει και της επιβάλλεται χρηματική ποινή έως 3.000Ε (άρθρο 40 παρ. 2β' του Κ.Α.Π.)
3. Δηλώσεις συμμετοχής που υποβάλλονται εκπρόθεσμα μπορούν να γίνουν δεκτές και θεωρούνται ότι υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα, εφ' όσον μέχρι την υποβολή τους δεν έγινε κλήρωση των αγώνων από την Ε.Π.Σ..
4. Στη δήλωση αυτή είναι ανάγκη να γνωστοποιηθούν και τα χρώματα του Σωματείου, σύμφωνα με όσα ορίζουν οι διατάξεις του Κ.Α.Π..
5. Στη δήλωση αυτή είναι ανάγκη να γνωστοποιηθεί και το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσουν κατά την διάρκεια των αγώνων κυπέλλου.


 2. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ  


α. Οι αγώνες της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας διοργανώνονται από την Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ από 20-08-11 έως 15-03-12.
β.  Οι αγώνες της 2ης φάσης  διοργανώνονται από την Ε.Π.Ο. , έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και πάντως σύμφωνα με όσα ορίζει ο Κ.Α.Π..





3. ΤΡΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣ. ΕΛΛΑΔΑΣ


Οι αγώνες Κυπέλλου στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2011-2012, θα διεξαχθούν σε Ομίλους στον πρώτο γύρο. Εξαιρείται η ομάδα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας που περνά απ’ ευθείας στον 2ο γύρο.
1ος Γύρος:
Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν, θα κληθούν να αγωνιστούν σε ομίλους με αριθμό ομάδων ανά όμιλο ανάλογα με το πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή. Οι αγώνες μεταξύ των ομάδων θα είναι μονοί, θα καθορίζονται με κλήρωση καθώς επίσης και η έδρα. Ο αριθμός των ομίλων θα ορισθεί με από απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου μετά τις δηλώσεις συμμετοχής. Οι ομάδες που θα προκριθούν από τον 1ο γύρο θα είναι 16. Συγκεκριμένα:
-           η ομάδα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας
-           οι πρώτες κάθε ομίλου
-           όσο δεύτεροι απαιτούνται για την συμπλήρωση του αριθμού 16.

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΟΜΙΛΩΝ
Επικεφαλής των ομίλων θα τεθούν, οι ομάδες που υποβιβάστηκαν από τη Δ’ Εθνική κατηγορία στην Α1 και οι έχουσες την μεγαλύτερη βαθμολογία της Α1 στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος 2010-2011. Οι όμιλοι στο σύνολο τους θα διαμορφωθούν με απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου.
2ος Γύρος:
Οι δεκαέξι (16) ομάδες που προκρίθηκαν από τον 1ο γύρο, αγωνίζονται μεταξύ τους σε ένα (1) αγώνα (νοκ άουτ). Ζευγάρια και έδρα καθορίζονται με δημόσια κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΣ Πέλλας σε ημερομηνία που θα ορίσει η επιτροπή Κυπέλλου. Οι νικητές (8 ομάδες) προκρίνονται στον επόμενο γύρο.
3ος Γύρος:
Οι οκτώ (8) ομάδες που προκρίθηκαν από τον 2ο γύρο, αγωνίζονται μεταξύ τους σε ένα (1) αγώνα (νοκ άουτ). Ζευγάρια και έδρα καθορίζονται με δημόσια κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΣ Πέλλας σε ημερομηνία που θα ορίσει η επιτροπή Κυπέλλου. Οι νικητές (4 ομάδες) προκρίνονται στον επόμενο γύρο.
4ος Γύρος:
Οι τέσσερις (4) ομάδες που προκρίθηκαν από τον 3ο γύρο, αγωνίζονται μεταξύ τους σε ένα (1) αγώνα (νοκ άουτ). Ζευγάρια και έδρα καθορίζονται με δημόσια κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΣ Πέλλας σε ημερομηνία που θα ορίσει η επιτροπή Κυπέλλου. Οι νικητές (2 ομάδες) προκρίνονται στον τελικό.
Το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο ΤΕΛΙΚΟΣ, ορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ.



ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Σε περίπτωση ισοβαθμίας στους Ομίλους ισχύουν τα εξής : 1. Διαφορά Τερμάτων 2. Καλύτερη Επίθεση 3. Δημόσια κλήρωση στην περίπτωση ταύτισης των παραπάνω κριτηρίων




4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ


α. Ημερομηνία έναρξης των αγώνων ορίζεται το Σαββατοκύριακο 20/21-08-11.                          
β. Το πρόγραμμα των αγώνων καθορίζει τη χρονολογία διεξαγωγής κάθε αγώνα, την ώρα που θα αρχίζει, το γήπεδο στο οποίο θα τελείται, καθώς και την ομάδα που θα έχει την ιδιότητα της γηπεδούχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)