Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου η απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού Άκη Χαλκίδη.
Ο 30χρονος παίκτης που αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες της Θες/νίκης(ΠΑΟΝΕ κ.τ.λ) αποφάσισε να γυρίσει στην ομάδα της καταγωγής του και να την βοηθήσει στα φιλόδοξα σχέδια της.
Ο 30χρονος παίκτης που αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες της Θες/νίκης(ΠΑΟΝΕ κ.τ.λ) αποφάσισε να γυρίσει στην ομάδα της καταγωγής του και να την βοηθήσει στα φιλόδοξα σχέδια της.
Παράλληλα η Διοίκηση της ομάδος αποδεσμευσε τον Γιάννη Κουρκουλούκη αφού ο παίκτης λόγω προσωπικών προβλημάτων δεν παρακολουθούσε το πρόγραμμα της προπόνησης.
Οι άνθρωποι της Διοίκησης απαιτούν συνέπεια και σεβασμό στο έργο που έχουν αναλάβει και είναι πολύ αυστηροί σε αυτό το θέμα..
Η ομάδα του Εξαπλατάνου σε 2 φιλικές συναντήσεις που είχε πέτυχε ισάριθμες νίκες . Η πρώτη με τον Μεγαπλάτανο που έληξε με 3-1 σκορ και η δεύτερη με τον Πολυκαρπιακό με σκορ 6-2.
Η ομάδα παραχώρησε και τον γκολκήπερ Καρπούζη στην ομάδα του Πολυκαρπιακού.
ΧΑΡ.ΜΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αγαπητοί αναγνώστες,
Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.
Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:
Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.
Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!
Aridaia-gegonota.blogspot.com