Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Μετά την γενική κατακραυγή του κόσμου για τις ολιγωρίες και της νέας δημοτικής αρχής για την κατασκευή του κόμβου στην δυτική είσοδο της Αριδαίας ,αναγκάστηκαν να  το  συμπεριλάβουν  στα θέματα της ημερήσιας διάταξης στην συνεδρίαση της ερχόμενης Τετάρτης ,στις 19.00.


                                               ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

1ο:       Μερική αναμόρφωση προϋπολογισμού του  Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2011.
2ο:       Αποδοχή  χρηματοδότησης 1.719,73  €, για την καταβολή μισθωμάτων των σχολικών μονάδων Δήμου  Αλμωπίας,    1ου  εξαμήνου τρέχοντος έτους.  

3ο:       Αποδοχή  χρηματοδότησης 30.000,00  €, για την κάλυψη δαπάνης μισθοδοσίας προσωπικού μερικής  απασχόλησης στο  Δήμο Αλμωπίας.

4ο:       Αποδοχή  και κατανομή  χρηματοδότησης 55.416,79  €, για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας (Πολιτική Προστασία)  στο  Δήμο Αλμωπίας.


5ο:       Έγκριση   σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και του   Δήμου Αλμωπίας, για την εκτέλεση του έργου «Αμμοχαλικόστρωση δρόμου προς τον οικισμό Τριών Ελάτων», προϋπολογισμού 60.000,00 € και εξουσιοδότηση  του κ. Δημάρχου Αλμωπίας  για την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης.  

6ο:       Υποβολή φακέλου υποψηφιότητας, για λογαριασμό του Συνδέσμου Καθαριότητας Αλμωπίας,  στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Μακεδονίας Θράκης  2007 -2013 στον άξονα  προτεραιότητας  7 «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα  Ζωής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», με τίτλο πρότασης – πράξης  «Κατασκευή  και αναβάθμιση εγκαταστάσεων διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (προμήθεια μηχανικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ΧΥΤΑ Αλμωπίας)».
7ο:       Έγκριση και υπογραφή σχεδίου προγραμματικής σύμβασης του άρθρου 22  του Ν. 3614/2007  με το Σύνδεσμο Καθαριότητας Αλμωπίας, για την ανάληψη από το Δήμο Αλμωπίας  της αρμοδιότητας υλοποίησης  της πράξης «Κατασκευή  και αναβάθμιση εγκαταστάσεων διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (προμήθεια μηχανικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ΧΥΤΑ Αλμωπίας)», η οποία θα μεταβιβαστεί από τον κύριο του έργου Σύνδεσμο Καθαριότητας Αλμωπίας και εξουσιοδότηση  του κ. Δημάρχου για την υπογραφή  της προγραμματικής σύμβασης.
8ο:       Ορισμός εκπροσώπων  του Δήμου  Αλμωπίας, για την συμμετοχή  τους στην Επιτροπή του άρθρου 6  της ΥΔ  Ε1β/221/65, που αφορά στον καθορισμό επιφανειακών αποδεκτών επεξεργασμένων αποβλήτων εγκαταστάσεων του Νομού μας. 
9ο:       Ορισμός μελών της Επιτροπής βεβαίωσης καλής εκτέλεσης υπηρεσιών (εργασιών και μεταφορών) (άρθρο 64  παρ.14 ΠΔ 28/80).


10ο:     Ορισμός γυναικών  εκπροσώπων του Δήμου, για τα σεμινάρια επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης αιρετών γυναικών. 
11ο:     Έγκριση κοπής επικίνδυνων δένδρων στην περιοχή  του Δήμου  Αλμωπίας.
12ο:     Έγκριση Ανακεφαλαιωτικών Πινάκων ΄Εργων (ΑΠΕ) του Δήμου  Αλμωπίας.

13ο:                 Έγκριση Πρωτοκόλλων Προσωρινής  και Οριστικής  παραλαβής έργων  του Δήμου Αλμωπίας.                                                            


14ο:     Ψήφιση Κανονισμού Λειτουργίας Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών.

15ο:     Αιτήσεις για διαγραφή  βεβαιωμένων  οφειλών  προς το Δήμο Αλμωπίας.

16ο:     Γνωμοδότηση για την εκμίσθωση έκτασης του δημοσίου 3.057 τ.μ. , αγροκτήματος Χρυσής, στον κ. Ιερόπουλο Γεώργιο του Ιωάννη, για σταυλική  εγκατάσταση.


17ο:     Γνωμοδότηση για την εκμίσθωση έκτασης του δημοσίου 4.010,40 τ.μ., αγροκτήματος Βορεινού, στον κ. Τοπούζη  Γεώργιο  του  Πέτρου, για δημιουργία κτηνοτροφικής εγκατάστασης.

18ο:     Γνωμοδότηση για την εκμίσθωση έκτασης του δημοσίου 4.000,03  τ.μ. , αγροκτήματος Βορεινού, στον κ. Σινάπη  Μιλτιάδη   του  Σταύρου, για δημιουργία κτηνοτροφικής εγκατάστασης.

19ο:     Γνωμοδότηση για την εκμίσθωση έκτασης του δημοσίου 4.003,17  τ.μ., αγροκτήματος Βορεινού, στον κ. Σινάπη  Χαρίλαο του  Αγγέλου, για δημιουργία κτηνοτροφικής εγκατάστασης.

20ο:     Αίτηση του κ. Παυλίδη  Αναστάσιο  του Δημοκράτη, για χορήγηση παραγωγικής άδειας πωλητών λαϊκών αγορών.
21ο:     Αίτηση του κ. Μπίνου Νικόλαο, για χορήγηση άδειας λειτουργίας  περιπτέρου  στην Αριδαία.
22ο:     Αίτηση της κ.  Ουζούνη Ευσταθίας, για χορήγηση άδειας λειτουργίας  περιπτέρου  στην Αριδαία.
23ο:     Συγκρότηση Επιτροπής Λαϊκών Αγορών (παρ. 2  άρθρου  7 του Ν. 2323/95).

24ο:     ΄Εγκριση  Α΄   φάσης Επιχειρησιακού  Προγράμματος  Δήμου  Αλμωπίας. 
25ο:     Τροποποίηση  λειτουργίας  Λαϊκής  Αγοράς  Λουτρακίου.

26ο:     Γνωμοδότηση των  σχεδίων του σύνθετου κόμβου (συνδυασμός  δύο κυκλικών κόμβων) Αγ.  Νικάνδρου.

27ο:     ΄Εγκριση  μελέτης και καθορισμός  τρόπου διεξαγωγής του  διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή κόμβων Πιπεριάς Τσάκων Δυτικού Περιφερειακού Αριδαίας».



        Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου και να ενημερωθείτε σχετικά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΔΗΜ.  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ




 ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)