Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΖΕΡΖΗΣ-ΜΠΙΝΟΣ



ΔΕΔΟΜΕΝΗ θεωρούν την προσέγγιση Χ. Μπίνου –Π, Ζέρζη οι κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας.
Αφήνουν δε να εννοηθεί ότι ο Χ. Μπίνος θα έχει τον πρώτο λόγο για    την επιλογή  υποψηφιότητας  στις βουλευτικές εκλογές , καθώς ο ίδιος φέρεται να μην ενδιαφέρεται,  ο δε Πέτρος Ζέρζη θα έχει όλη την υποστήριξη να επανακάμψει και να διεκδικήσει με αξιώσεις πλέον  τον Δήμο Αλμωπίας.
Το μοναδικό  «αγκάθι» προς το παρόν , σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους είναι η επιθυμία συγγενικού εξ αγχιστείας προσώπου του Χρ. Μπίνου να διεκδικήσει τον Δήμο Αλμωπίας. Θεωρούν όμως ότι πανεύκολα μπορούν να ξεπεράσουν  αυτή την επιθυμία του.
Ήδη τα πρώτα   ΤΕΣΤ ξεκίνησαν μέσω δημοσιευμάτων του διαδικτύου.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ  ARIDAIA NEWS

13 σχόλια:

  1. ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΣΟΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ...ΤΟ ΡΗΤΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ.Ο Υ Δ Ε Ι Σ Μ Ω Ρ Ο Τ Ε Ρ Ο Σ Τ Ω Ν Ι Α Τ Ρ Ω Ν Ε Α Ν Δ Ε Ν Υ Π Η Ρ Χ Ο Ν Ο Ι Δ Ι Δ Α Σ Κ Α Λ Ο Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε δεν ντρεπεστε,θελετε να φατε φολα,βρε ουστ.....ΛΑΜΟΓΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολόκληρη Νέα Δημοκρατία και είναι εδώ και 20 χρόνια με τα ίδια άτομα , εγκλωβισμένη..
    Μέχρι τις εκλογές δεν ξέρουμε αν όλοι θα είναι έξω.. από την φυλακή εννοώ..μην ξεχνάμε υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη για τα Λουτρά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΤΡΑΚΙ ΣΑΜΑΝΤΗ Η ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ, ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΣ "ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ" ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΞΑΝΑΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ. ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ. ΠΑΣΟΗΣ Ο ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον 7,37 μ.μ. Φιλαρακι καλα κανεις και τα χώνεις στον Σαμάντη,αλλά το ζητούμενο είναι οτι οι κύριοι του ΠΑΣΟΚ έχουν μεγάλο καϋμό για τη Ν.Δ. Ρε μήπως πρέπει να τους ζητήσουμε και την άδεια ποιό θα κατεβάσουμε στις όποιες εκλογές; "η μια ζωή θα πρέπει οι δικοί μας να βγάζουν τα μάτια τους και να είναι οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού ΑΥΤΟΙ; ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ. ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. PASOHS O THAΥMATOPOIOS!!!!! ALHTHEYEI OTI O GIOS THS ADELFHS TOY,KANEI TON SECHIOYRITA STA LOYTRA;POS PLHRONETAI O KYRIOS AYTOS; ΟΤΑΝ Ο ΚΥRIOS AYTOS DEN EXEI ADEIA NA ASKHSEI TO EPPAGELMA AYTO, POIOS EXEI THN EYTHYNH KAI ΤON PHRE DOYLEIA;ME POSA MAYRA EXEI PLHROTHEI; ME POIO DIAGONISMO PROSELHFTHIKE;PASOH ESY Ή Ο IOANNIDHS THA PATE EISAGGELEA; PASOH YPARXOYN FOTOGRAFIES KAI VIDEO AN TO ARNHTHEIS. SKEPSOY TI ΤΗA APANTHSEIS!!!!!!ΤΗΝ ΕPOMENH FORA TO VIDEAKI STO DYADIKTYO ME TON STAYRAKI POY THA EINAI DYMENOS KAI SECHIOURITAS!!!!!!!!!! POS PLHRONETAI; POS PROSELHFTHEI;;;;;;;;;;;EISAGGELEA RE !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. SIGA RE 10:44 MAS TROMAXES ME TON EISAGKELEA!!!
    O FOVOS MAS EINAI TOSO MEGALOS POY DEN XEROYME POY NA KRYFTOYME. RE STON AREIO PAGO KAI STO DIKASTHRIO THS HAGHS NA PATE GIA TON STAYRAKI TON SEKIOYRITA, MHPOS KAI TOY KLASETE TA ARX... TOY DHMARXOY. KARAGKIOZHDES, BRHKATE PEDIO NA KANETE ANTIPOLITEYSH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η ειδηση είναι καλή.μακάρι να ενωθεί ο χώρος της Ν.Δ.ετσι και μόνο έτσι θα αλλάξουν πολλά στην Καρατζόβα. Οι πράσινοι και όχι μόνο,βέβαια θα βγάλλουν σπυράκια. όσο για τον ανεψιό του δημάρχου που δουλεύει πάρανομα στα λουτρά δεν είναι κάτι νέο,δουλευει με μαύρα κάτι μήνες τώρα και ο πρόεδρος αγωνιά πως θα τον πληρώσει αν διαρεύσει το "μυστικό". ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΡΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ...κοιμάσαι; ¨η κάνεις επιλογές κατά το δοκούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ. ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ,ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΤΣΙΚΛΗΜΑΓΚΑ ΤΡΟΦΙΜΟΥ ΤΟΥ ΑΛΚΑΤΡΑΖ, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΑΝΙΔΕΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΜΑΣ. "ΠΕΝΕΖΑ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.ΑΛΛΑ...ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΖΟΥΝ....ΠΑΣΟΗ ΤΑ "ΜΑΥΡΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΑΝΕΨΙΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΩΣ SECHIYTITAS ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟ 2011 ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο κ.Μπίνος θα συνεργαστεί με το λαμογιο πολυμισθο δάσκαλο?αυτό και αν ειναι ανεκδοτο!!!!σαμαντη γνωστε τοπικε νταβατζη ...απο πληροφορηση εισαι σκετη παραπληροφορηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)