Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΦΤΟΥ ΚΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΡΧΗΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


 
            Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Εθνικός Αριδαίας τη Δευτέρα 8 Αυγούστου ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.
 Η πρώτη συγκέντρωση είχε γίνει την περασμένη Παρασκευή όπου η διοίκηση του Δήμου Ούγκρη δεξιώθηκε τους παίκτες έχοντας μπουφέ με πλούσια εδέσματα τα οποία απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι.
            Η νέα χρονιά βρίσκει τους κυανόλευκους της Αριδαίας με πολλά νέα πρόσωπα όσον αφορά το έμψυχο υλικό ενώ υπάρχει αλλαγή και στην τεχνική ηγεσία. Ο πρώην παίκτης του Αλμωπού, Εδεσσαϊκού, Σκύδρας, Λευκίμης, Σωσάνδρας, Πιπεριάς, Παραλίμνης και Καστοριάς Δημήτρης Παπανδρέου θα έχει το τιμόνι της ομάδας ενώ ήδη έχουν γίνει οι πρώτες μεταγραφές που είναι οι εξής: Γιώργος Κουντουράς από Αλμωπό Β’, Πολυχρόνης Κουτρούμπαλος από Μακεδονικό Ίδας, Παντελή Τζιτζιφύλλη από Αλμωπό Β’, Γιώργο Καλογίαννη από Α.Ο Μοναστηρακίου, Στέλιο Σαμαρά από Άρη Υδραίας, Γιάννη Καλπακίδη από Δόξα Εξαπλατάνου και Δημήτρη Σέλκο από Προμάχους. Δια στόματος του προέδρου Δήμου Ούγκρη αναμένονται κι άλλες σημαντικές προσθήκες.
Στόχος του Εθνικού για τη φετινή σεζόν είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο μέσω σκληρής δουλειάς που θα γίνει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ενώ παράγοντες και προπονητής  θέλουν να τερματίσουν όσο μπορούν ψηλότερα και αν είναι δυνατόν, ν’ αναδειχθούν νέοι παίκτες που θα μπορούν να αγωνιστούν σε ανώτερες κατηγορίες. Το Δ.Σ. του Εθνικού ζητά την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του φίλαθλου κόσμου και φέτος όπως τις άλλες σεζόν. 



 

3 σχόλια:

  1. ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΝΤΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η αριδαια εχει κοσμο και ανθρωπους που γνωριζουν απο ποδοσφαιρο και δεν ασχολουνται.Ανθρωποι με γνωσεις και αξιες που ομως βλεπουν κρινουν και μετα αποφασιζουν.Αραγε ολοι αυτοι που ασχολουνται με τις ομαδες μας (οπως κι αν λεγοντε οι ομαδες) έχουν το επιπεδο, τις γνωσεις , το ήθος ,την αισθητικη να ανυψωσουν καποια νεα παιδια?
    ή μηπως και οι ιδιοι εχουν ελλιψεις σαν ανθρωποι?
    Οσοι καθοδηγουν νεα παιδια ,πρεπει να εχουν γνωσεις ωριμοτητα,υπομονή και θετική διαθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το επιπεδο του κοσμου ανεβαινει.Εκατονταδες παιδια εχουν τελειωσει πανεπιστημιο και βλεπουν ανθρωπους χωρις γνωσεις επιπεδο και παραστασεις να τους μιλανε να γραφουν και να εξηγουν τα ποδοσφαιρικα.Ξυπνηστε κυριοι με τα ΜΜΕ .Απαιτουμε υψηλοτερο επιπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)