Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλώτεια - Αλμωπός 0-4 .Μπροστά με …τετάρτη


Εύκολη επικράτηση για τον Αλμωπό μέσα στη Φιλώτεια, όπυ επιβλήθηκε με 0-4  επί του τοπικού ΠΑΟ ,που αγωνίστηκε καλά παρά τα γκολ που δέχτηκε. 




Φάσεις και γκολ
12΄Ο  Καραδοσίδης φεύγει από πλάγια αριστερά ,γυρίζει την μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Αλμωπού, αλλά δεν υπάρχει κανένας συμπαίκτης του εκεί.

 17΄  Δυντ’ο σουτ του Τσόλκα  μπλοκάρει ο Τερματοφύλακας.

21’ σουτ του Μπογδάνη από πλάγια και μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο τερματοφύλακας της Φιλώτειας , Δημητριάδης, που πέρυσι ανήκε στον Αλμωπό..

27’ ΓΚΟΛ 0-1 για τον Αλμωπό με σουτ του Ν. Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή.

34’ τετ α τετ του Τσόλκα με τον τερματοφύλακα της Φιλώτειας, τον πέρασε έξυπνα αλλά πλάσαρε με μικρή καθυστέρηση και οι αμυντικοί της Φιλώτειας πάνω στη γραμμή έβγαλαν την μπάλα κόρνερ.

41’ ΓΚΟΛ 0-2 με τον Ν. Παπαδόπουλο και πάλι, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Φιλώτειας και με όμορφο πλασέ κρέμασε τον Δημητριάδη.

47’ σουτ του Πασχούλη έξω από την περιοχή για τη Φιλώτεια, η μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Χρήστου.

54’ εκτέλεση φάουλ για τη Φιλώτεια με τον Πασχούλη με την μπάλα να καταλήγει άουτ, δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Αλμωπού.

56’ όμορφη πάσα του Τσόλκα στον Ν. Παπαδόπουλο, ο οποίος πλάσαρε μέσα από την μικρή περιοχή στα χέρια του Δημητριάδη.

62’ ΓΚΟΛ 0-3 για τον Αλμωπό μετά από ωραίο συνδυασμό του Τσόλκα με τον Κανωτίδη και τον τελευταίο να περνάει τον Δημητριάδη και στέλνοντας ψύχραιμα την μπάλα στα δίχτυα της Φιλώτειας.

66’ υπέροχο σουτ του Κανωτίδη από το ύψος της περιοχής, εξίσου όμορφη απόκρουση του Δημητριάδη με τα ακροδάχτυλα και την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

74’ σουτ του Τσόλκα από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Φιλώτειας.

78’ ωραίο πλασέ του Καλογιάννη από πλάγια, ανάγκασε τον Δημητριάδη να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.

81’ ΓΚΟΛ 0-4 με τον Τσιμτσιρίδη για τον Αλμωπό, με πλασέ στη γωνία.

Διαιτητησια  Ροδοβίτης( Ι. Σίπκας-Σ  Σίπκας )  άριστη
ΦΙΛΩΤΕΙΑ Δημητριάδης, Μπακάρης, Νάνος, Τσόρμπας, Βασ. Μπακάρης, Μαρ. Πασχούλης,Λεμονίδης, Γκάγκας, ΄(65 Νύχτας) Κόκλης (75΄Δαγιόγλου) ,Καραδοσίδης, Δημ. Πασχούλης

ΑΛΜΩΠΟΣ (Σαμαράς): Χρήστου, Μπογδάνης, Σαμαράς, Ταγγίδης (64’ Μουρατίδης), Δεμίρης, Κανωτίδης, Ν.Παπαδόπουλος (76’ Καλογιάννης), Σαββίδης, Τσιμτσιρίδης, Τσαουσίδης (46’ Μανίσης), Τσόλκας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)