Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΛΜΩΠΟΣ- ΠΡ. ΗΛΙΑΣ 2-1

«Κέρδισε »  τον κόσμο του

Με τον κόσμο να επιστρέφει στο γήπεδο και τον Αλμωπό να παίζει κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια πού καλή ομάδα , τον Πρ. Ηλια , είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του πρώτου εντός έδρας αγώνα του Αλμωπού  για την φετινή  περίοδο .
Στο πρώτο ημίωρο ο Αλμωπός ήταν  πολύ καλός  και θα μπορούσε να «καθαρίσει » το ματς., αν πρόσεχε  περισσότερο .
Στο β΄ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι  μπήκαν δυνατά , ισοφάρισαν και έχασαν κάποιες ευκαιρίες . Προς το τέλος οπισθοχώρησαν  με αποτέλεσμα ο Αλμωπός να πιέσει και να πετύχει το νικητήριο γκολ.
   ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 15΄ο Γ. Ελευθεριάδης (Μπούλας) εξαπολύει κεραυνό που περνάει μόλις άουτ.
Στο 30΄ο Μουρουζίδης μπαίνει  ωραία ,αλλά ο τερματοφύλακας του Αλμωπού την τελευταία στιγμή  «τσιμπάει »  την μπάλα και σώζει τον Αλμωπό.
Στο 29΄ο Μάντης ανατρέπει τον  Τσαουσίδη    που μπαίνει επικίνδυνα μέσα  στη περιοχή και ο διαιτητής δίνει αμέσως το πέναλτυ. Το εκτελεί ο Τσαουσίδης και κάνει το1-0
Στο 40΄και 42΄ο Τσαουσίδης χάνει ξανά  δύο καλές ευκαιρίες .
Στο 47΄ο Πρ. Ηλίας δημιουργεί την πρώτη ευκαιρία ,αλλά ο Δημητριάδης ,που παλαιότερα φόρεσε την φανέλα του Αλμωπού, δεν μπορεί  να νικήσει τον τερματοφύλακα. Στο 50΄δυνατό σουτ του Ελευθεριάδη περνά ξυστά άουτ.
Στο 55΄μετά από ωραίο συνδυασμό ο Νικολαίδης σοφαρίζει από κοντά σε1-1.
Στο 57΄σουτ του Δημητριάδη βρίσκει τα πόδια αμυνόμενω ,η μπάλα παίρνει  περίεργη τροχιά και φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 60΄μετά από εκτέλεση κόρνερ  ο Δημητριάδης από καλή θέση στέλνει τη  μπάλα άουτ.
Στο 65΄μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Αλμωπός πετυχαίνει γκολ το οποίο ακυρώνει ο διαιτητής που ήταν κοντά στη φάση.
Στο 85΄ο Τσόλκας δείχνει την μεγάλη του ικανότητα στο σκοράρισμα
 και κάνει το 2-1
Στο 87΄ο Σαββίδης σουτάρει ωραία στη κίνηση μέσα από την περιοχή και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ , δίπλα από το παραθυράκι της εστίας.
Στο 90΄ο Ελευθεριάδης εκτελεί δυνατά φάουλ αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα  με διπλή προσπάθεια να μπλοκάρει τη μπάλα

Διαιτητής Πασλαμούσκας (σ. Σίπκας – Τοπουσδώνης)

Αλμωπός : Καραγιαννίδης,Πανταζής, Δεμίρης, Σαμαράς, Μπογδάνης, Ν. Παπαδόπουλος , Τσιμτσιρίδης, (70΄Μανίσης) Ελευθεριάδης, Τσαουσίδης, Παπαδόπουλος(Σαββίδης) Τσόλκας
Πρ. Ηλίας :  Βόλτσης, Καπετανάκης , Παγιούλας, Ιγνατίδης , Ειρηνάκης ,  Αποστολούδας, Μάντης , Μουρουζίδης, (72΄Ουράν) , Δημητριάδης ,Νικολαίδης,Αναστασιάδης(Φωτιάς)  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)