Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Συλλήψεις για αυτόφωρα αδικήματα χθες (07-10-2011)


1) Συνελήφθη χθες το απόγευμα στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός 34 ετών, διότι σε έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου του,
βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (14) πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από τον νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και δεν είχαν καταβληθεί γι’ αυτά οι απαιτούμενοι φόροι και δασμοί. 

2) Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην Πλάκα Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, ένας ημεδαπός 36 και μία ημεδαπή 34 ετών που επέβαιναν στο Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο του 36χρονου, διότι σε έλεγχο του οχήματος  και οι δύο, βρέθηκαν στην κατοχή τους συνολικά (13,1) γραμμάρια κάνναβης. Επίσης, σε έρευνα της οικίας της 34χρονης βρέθηκαν επιπλέον (23,2) γραμμάρια κάνναβης. Συνολικά κατασχέθηκαν (36,3) γραμμάρια, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.



Συλλήψεις ατόμων για εκτέλεση καταδικαστικών αποφάσεων κατά το προηγούμενο 24ωρο

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν (7) άτομα (από νομούς Σερρών και Ημαθίας) σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)