Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ



    Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12-10-11 σε αίθουσα του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου.



   Η παρουσία των γονέων ήταν ικανοποιητική, δείχνοντας πραγματικό ενδιαφέρον για την λειτουργία του Σχολείου. Ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Προκοπίδη για τον απολογισμό της προηγούμενης σχολικής περιόδου, για το θέμα της λειτουργίας του ΤΑΔ Αριδαίας, των καταλήψεων καθώς επίσης και για τα οικονομικά του συλλόγου.
    Στην Συνέλευση παρευρέθηκε και ο Δ/ντής του Γυμνασίου κ. Μπίνος, ο οποίος και ενημέρωσε τους γονείς για σειρά δράσεων που αναπτύσσει το σχολείο, για τους νέους θεσμούς(αυτοαξιολόγηση-σχολικά συμβούλια κ.α) καθώς επίσης και για τις επόμενες συναντήσεις που θα ακολουθήσουν με τους γονείς, με πρωτοβουλία του σχολείου και θα έχουν σαν στόχο την καλύτερη δυνατή σχέση των γονέων με τους μαθητές και το σχολείο.
    Στην συζήτηση που ακολούθησε, οι γονείς αναφέρθηκαν σε σειρά ζητημάτων που απασχολούν την λειτουργία του σχολείου καθώς επίσης και δράσεις που μπορούν να αναπτυχθούν στην νέα σχολική περίοδο. Δράσεις που θα συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του σχολείου και θα αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που δίνονται με την υλοποίηση διαφόρων προγραμμάτων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)