Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Μ. Αλέξανδρος Πέλλας-Άρης Πρ. Ηλία 3-2 .

Με την έναρξη του αγώνα η αξιόλογη ομάδα του ΑΡΗ Προφήτη Ηλία κατάφερε να αιφνιδιάσει και να προηγηθεί με 0-1 με τον Γιαννουσίδη.
 Όμως οι ποδοσφαιριστές Πέλλας ξεπερνώντας το γρήγορο «σοκ» κατάφεραν να πάρουν άμεσα  τα ηνία του αγώνα, να πιέσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση σε 1-1 με τον Ηλιάδη στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Το δεύτερο γκολ όμως αμέσως μετά των φιλοξενουμένουν με τον Καλότι  στο 27΄, στην κυριολεξία «μούδιασε» τους γηπεδούχους που μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έδειχνε να τα έχουν κάπως χαμένα και να πάει στα αποδυτήρια ηττημένη με 1-2.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια καλή φάση για τον ΑΡΗ, όμως από κεί κι έπειτα η παράσταση ήταν για ένα ρόλο! Οι κινήσεις από τον πάγκο, το μεγάλο πείσμα και η πίστη για την νίκη, ήταν τα στοιχεία που έκαναν την Πέλλα να κυριαρχήσει και με συνεχή πίεση να φτάσει σχετικά γρήγορα στην ανατροπή του σκορ σε 3-2, με γκολ των Τουλγαρίδη και Ηλιάδη.
Η Σύνθεση: Καρακούτσης, Μπουράκης, Τουλγαρίδης, Κορώνας(Ηλιγάκης), Σαλίκας, Τανταλίδης, Λαγογένης (Στάγκος), Γάκης, Μπρατσούδης, Ηλιάδης, Καλοϊδης (Κούσας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)