Την Τρίτη ξημερώματα περίπου στις 4:00 ώρα το πρωί μισό χιλιόμετρο κάτω από το Νοσοκομείο της Έδεσσας έγινε μετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων.
Το αυτοκίνητο (Honda) που ανέβαινε στην Έδεσσα με τους δύο νέους ,τον Σταύρο Σεραφείμ του Νικολάου και τη Μαρία Ρίζου καθηγήτρια Μουσικής , συγκρούστηκε με αυτοκίνητο ,οδηγός του οποίου και η συνεπιβάτης νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο της Έδεσσας.
Σήμερα Τετάρτη 11:00 π.μ. και 12:00 αντίστοιχα τελούνται τ οι νεκρόσημες ακολουθίες των δύο νέων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας
στις18-10-2011 τα ξημερώματα, στο 2ο χλμ. της Εθνικής Οδού Έδεσσας - Θεσσαλονίκης, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ δύο Ι.Χ. Επιβατηγών αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 35χρονος οδηγός και η 33χρονη συνεπιβάτιδα του πρώτου οχήματος και ελαφρά ο 24χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και η 28χρονη συνεπιβάτιδα του δευτέρου οχήματος.
Ο 24χρονος οδηγός συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας, ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αγαπητοί αναγνώστες,
Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.
Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:
Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.
Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!
Aridaia-gegonota.blogspot.com