Από την αρμόδια αντιδημαρχία ανακοινώνεται ότι μετά από ελέγχους που διεξήχθησαν από τη Δημοτική Αστυνομία, στα πλαίσια της καταπολέμησης του παραεμπορίου,
στο εμπορικό κέντρο, στην περιοχή των Καταρρακτών και περιφερειακά της λαϊκής αγοράς της πόλης, κατά τον τελευταίο μήνα, βεβαιώθηκαν 7 παραβάσεις για τα αδικήματα των άρθρων 5 και 7 του Ν. 2323/1995 και επιβλήθηκαν οι αντίστοιχες διοικητικές κυρώσεις με τα προβλεπόμενα πρόστιμα, ενώ κατασχέθηκαν εκατοντάδες προϊόντα, απομιμήσεις επωνύμων προϊόντων, καθώς και προϊόντα που δε συνοδεύονταν από νόμιμα παραστατικά.
Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Έδεσσας, στα πλαίσια των καθ ύλη αρμοδιοτήτων της, με στόχο την πάταξη του παραεμπορίου, πραγματοποιεί ελέγχους και προβαίνει σε κατασχέσεις προϊόντων που διακινούνται παράνομα, προκειμένου να προστατευτεί το νόμιμο και στεγασμένο εμπόριο.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Δήμήτρης Γιώγας, ανέφερε σχετικά με το θέμα «Το παραεμπόριο αποτελούσε πάντοτε σημαντική πηγή απώλειας εσόδων για τις νόμιμα υφιστάμενες εμπορικές επιχειρήσεις. Σήμερα, σε συνθήκες πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης η πάταξή του αποτελεί ακόμη μεγαλύτερη αναγκαιότητα και ο Δήμος Έδεσσας θα συνεχίσει την καθημερινή του προσπάθεια για πάταξη του παραεμπορίου».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αγαπητοί αναγνώστες,
Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.
Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:
Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.
Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!
Aridaia-gegonota.blogspot.com