Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γ.Ε. Λυκείου Αριδαίας αναφορικά με την συνάντηση του Δημάρχου με φορείς και συλλόγους των σχολείων την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο ανακοινώνει τα εξής:
1.      Δεν ήταν παρών κανένας εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γ.Ε. Λ. Αριδαίας στην συνάντηση γιατί απλά δεν προσκλήθηκε κανένας από κανέναν.
2.      Η συνάντηση έγινε με αφορμή την κατάληψη του Γ.Ε.Λ. Αριδαίας από τους μαθητές με κύριο αίτημα το κτηριακό.
3.      Προτάσεις για την εκτόνωση του κτηριακού προβλήματος του Γ.Ε.Λ. που συμβάλλουν επίσης και στην επίλυση του αντίστοιχου προβλήματος του Β΄ Γυμνασίου Αριδαίας έχουν κατατεθεί στο Δήμο εδώ και δύο χρόνια από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Γ.Ε.Λ. Αριδαίας και μάλιστα ήταν και οι μοναδικές που προσέγγιζαν το πρόβλημα με ρεαλισμό, δημοκρατικά και δίχως διπλοβάρδιες και άλλες λύσεις απορριπτέες από τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα.
4.      Ο σημερινός Δήμαρχος δεσμεύτηκε σε μαθητές και γονείς την περασμένη περίοδο την εποχή των καταλήψεων για λύση  σύμφωνη με την πρόταση του Συλλόγου Γονέων, αλλά το πρόβλημα το ξαναέβαλε στην ατζέντα του μετά από ένα έτος στις φετεινές καταλήψεις.
 
Με την ευκαιρία του παρόντος Δ.Τ. υπενθυμίζουμε στα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γ.Ε.Λ. Αριδαίας την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 6.00μ.μ. σε αίθουσα του Γ.Ε.Λ. Αριδαίας.
 
Για το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Γ.Ε. Λυκείου Αριδαίας
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΦΤΕΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)