Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Το  πασοκ με ψέματα  αύξησε το χρέος, το φούσκωσε υπερβολικά  για να φέρουν το ΔΝΤ στην
Ελλάδα και μέσο αυτού να πάρουν μέτρα τα οποία πειράζουν μόνο τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, ένας μαθητής γυμνασίου θα ήταν καλύτερος από τον τζεφρι που μας κυβερνά, ο Παπανδρέου δεν πρόκειται να φύγει εκτός και αν εμείς τον διώξουμε, μπορούμε διώχνοντας τους βουλευτές που τον στηρίζουν στα αντισυνταγματικά μέτρα, τα μετρά του Παπανδρέου οδηγούν εδώ και 2 χρόνια την Ελλάδα και τους Έλληνες στην καταστροφή, ο τρόπος που κινήθηκε ο τζεφρι ήταν για την προστασία των ξένων τραπεζών και ενάντια στους Έλληνες και την Ελλάδα, τελευταία λένε  για παραχώρηση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων,    είναι επικίνδυνος και πρέπει να τον διώξουμε αυτών και τους 154 που τον στηρίζουν.



Όλοι μαζί πρέπει να  προσπαθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε να φέρουμε και πάλι στην Ελλάδα την δημοκρατία, δεν θέλουμε το  πασοκ και  τους 154 που τον στηρίζουν στα αντισυνταγματικά μέτρα 



Εμείς οι Έλληνες  ήμαστε λαός    περήφανος και αντιστεκόμαστε στην σημερινή  χούντα



ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ







ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΠΑΚΟΛΗΣ

6 σχόλια:

  1. ΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ. ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΕΣ. ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχασες την προηγουμενη λαιλαπα του Καραμανλη και σου φταινε μονο οι 154 του ΠΑΣΟΚ? Ασε ρε φιλε ο Τζεφρι μπορει να μην δινει τις λυσεις που περιμενουμε, αλλα ο Σφουγγαρακης και η παρεα του ειχαν καταφερει να μας ριξουν στον γκρεμο! Και οι 300 ειναι ανικανοι και επικινδυνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. a vazei diaforetikh foto se ka8e mplok!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΑΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΡΑΝΙΑΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑΣΟΚ. ΟΜΑΔΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΟΣΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)