Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Φόβοι για έκτροπα στην επέτειο απελευθέρωσης Αριδαίας


Πληθαίνουν αυτοί που εκφράζουν την άποψη και εκτίμηση ότι το ενδεχόμενο διαμαρτυριών στη επέτειο της απελευθέρωσης της Αριδαίας την ερχόμενη Παρασκευή  είναι πολύ πιθανό .
 Μετά τα όσα έγιναν στις 28 Οκτωβρίου στις παρελάσεις σε διάφορες πόλεις ,δεν αποκλείεται να υπάρξουν τέτοια φαινόμενα
Και στην Αριδαία. Κάποιοι μάλιστα αφήνουν να εννοηθεί ότι ήδη έχουν αρχίσει να ανταλλάσσονται μηνύματα και να γίνεται σχετική προεργασία ,σε περίπτωση κυρίως που εμφανιστούν κυβερνητικοί βουλευτές.

2 σχόλια:

  1. Μας έσωσαν μιά,μας έσωσαν δυό,μας έσωσαν-τελικά-9 φορές,παρ΄όλα αυτά ο Ελληνικός λαός βιώνει τις χειρότερες στιγμές απο την εποχή του 1940.
    Είναι τόσο δύσκολο, για τους κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού μας,να αντιληφθούν οτι η λιτότητα είναι κατευθυνόμενη απο την ΤΡΟΙΚΑ κι οτι με αυτήν δεν πρόκειται να υπάρξει ανάπτυξη για την οικονομία της χώρας μας;
    Κι οτι αποσκοπούν στο να αγοράσουν τον εθνικό μας πλούτο σε εξευτελιστικές τιμές;
    Πότε θα ξυπνήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοι ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗ,ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ,ΤΖΑΚΡΗ,ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ μάλλον αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει αλλά η περίοδος των ισχνών αγελάδων τελειωνει και για εσας.Ο λαός της Πέλλας ας ψηφισει επιτέλους εξωκοινοβουλευτικά κόματα μακριά απο αυτούς τους σαθρούς οι οποίοι σε κάθε βήμα και λόγο τους μυρίζουν απο επάνω εως κατω.Δεν ανεχόμαστε άλλο την εκδούλευσή τους.Μου αρέσει που ο κος ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ υπεραμύνεται τον πρωθυπουργό. Άμα δεν ήταν τι θα έλεγε? Άντε κάντε μας την γωνία ελεύθερη υπάρχουν και αλλού καλά παιδιά στην κοινωνία μέσα όπως τραγουδούσε ο αείμνηστος Στέλιος.Φτάνει πια η υποκρισία και κοροϊδία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)