Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βασίλη Αντωνιάδη


            Πριν τη πρόσφατη  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ,Κώστας Νικολαϊδης  πρότεινε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βασίλη Αντωνιάδη, πρώην
Αντιδημάρχου Εξαπλατάνου που απεβίωσε πριν λίγες μέρες.
Η πρότασή του έγινε αποδεκτή, γεγονός για το οποίο τον συνεχάρη ο Δημοτικός Σύμβουλος Μάκης Δεμίρης.
Ο Νίκος Αποστολίδης συνεχάρη και αυτός το προεδρείο, παρατήρησε όμως ότι η προηγούμενη Δημοτική Αρχή δεν έκανε κάτι τέτοιο για τον Νίκο Θεοδοσιάδη.
Ο Χρήστος Χουρσόγλου πρότεινε ο Δήμος να καλύψει τα έξοδα της κηδείας του.
Ο Χρήστος Μπίνος πρότεινε να εκδοθούν συλλυπητήρια από το Δημοτικό Συμβούλιο προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης δεσμεύτηκε να διερευνηθεί η δυνατότητα κάλυψης των εξόδων της κηδείας, ενώ για τα συλλυπητήρια δήλωσε ότι αυτά είναι αυτονόητα. Άλλωστε σχεδόν όλοι παρέστησαν στη νεκρώσιμη ακολουθία.

1 σχόλιο:

  1. Ωραία του τα έχωσες Νικο Αποστολιδη στον αναπληρωτή του συνδυασμού του ακατανόμαστου.Η σημερινή δημοτική Αρχή έδειξε το προσωπό της.Ο αναπλ.ο κος ΔΕΜΙΡΗΣ όταν ήταν πρόεδρος που να σκεφτεί τέτοια πράγματα?Πετούσε στα ουράνια.Είχε φτάσει στα δύο μ.Αλλά είπαμε,όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.Καλά τους έκανε ο λαός της Αλμωπίας και τους έστειλε εκεί που πρέπει να είναι για μια ζωή.Επίσης κε ΔΕΜΙΡΑΚΟ πρώην ΠΡΟΕΔΡΕ του Δ.Σ.συνεχίζεις ακόμη να κάνεις πλάτες για τον ακατανόμαστο.Η κλωτσιά του αλόγου δεν είναι τίποτα μπροστα στην παλιανθρωπιά του και αχαριστία του όταν θα την γευτείς.Ένας φίλος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)