Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

«Πρακτικές κωλοτούμπας» από ΝΔ και ΛΑΟΣ



 



Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στα Γιαννιτσά  , ο Βουλευτής Χανίων, πρώην υπουργός, και νυν υποψήφιος με το κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Νομό μας, ο τέως υπουργός είχε από επαφές με στελέχη και φίλους της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Μαρκογιαννάκης Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, τοποθετήθηκε στο ζήτημα των εκλογών, υποστηρίζοντας πως αν γίνουν, η Δημοκρατική Συμμαχία είναι έτοιμη, είτε με λίστες, είτε χωρίς, να αντιμετωπίσει την πρόκληση των εκλογών. Το κόμμα μας θα είναι στη Βουλή και οι εκλογές θα γίνουν εντός του πρώτου εξαμήνου του 2012» είπε.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ για «πρακτικές κωλοτούμπας» σημειώνοντας ότι αλλάζουν συνέχεια θέσεις-χωρίς να βάλει και τον εαυτό του μέσα. Όσον αφορά την εικόνα της Δημοκρατικής Συμμαχίας στις δημοσκοπήσεις, ο κ. Μαρκογιαννάκης δήλωσε ότι «μας εμφανίζουν χαμηλά διότι ο τίτλος του κόμματος δεν είναι ακόμη αναγνωρίσιμος, όμως όποιος ακούσει το όνομα της Μπακογιάννη καταλαβαίνει περί τίνος πρόκειται»…
Ονόματα υποψηφίων δεν έδωσε για το νομό, υποστήριξε όμως ότι αυτό θα γίνει σύντομα καθώς έχει καταρτιστεί το 70% των ψηφοδελτίων πανελλαδικά ενώ όλοι θα είναι άνθρωποι…άσπιλοι και αμόλυντοι! Μακριά από χασικλήδες, αυτούς που έχουν ποινικό μητρώο και κατά προτίμηση μόνο νέοι, βαριά -βαριά έως 45 ετών.

ΠΗΓΗ :PELLANET

1 σχόλιο:

(3)