Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΑλμωπόςΒ' -ΠΑΟΚ 1-4

Ένα σπουδαίο φιλικό αγώνα έδωσε ο Αλμωπός β' την Παρασκευή (30/12) στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, καθώς αντιμετώπισε την ομάδα του ΠΑΟΚ (Κ15) και παρά την ήττα με 4-1, οι νεαροί




παίκτες του Γιώργου Τσιμτσιρίδη άφησαν καλές εντυπώσεις. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είχε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα την υπεροχή και με καλή κυκλοφορία της μπάλας κατάφερε να προηγείται από το ημίχρονο με 3-0. Το 0-1 έγινε στο 12' με κεφαλιά του Κώστα, το 0-2 έκανε ο Ίντος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 24ο λεπτό και το 0-3 διαμόρφωσε ο Κάκκος στο 37' με διαγώνιο πλασέ. Ο Αλμωπός β' μείωσε σε 1-3 με φοβερό ανάποδο ψαλίδι του Ελευθεριάδη από το ύψος του πέναλτι στο 71ο λεπτό, που αναμφίβολα ήταν το χάι λάιτ του αγώνα! Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με κοντινό πλασέ του Χατζηδήμπα. Αξίζει να σημειωθεί πως στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκαν πολλοί οπαδοί από το σύνδεσμο του ΠΑΟΚ της Αριδαίας, καθώς και ότι λίγη ώρα πριν τον αγώνα οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ επισκέφθηκαν τα γραφεία του συνδέσμου στην Αριδαία όπου είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την αγάπη των οπαδών της Αλμωπίας για τον Δικέφαλο.











Ο Αλμωπός θέλει να ευχαριστήσει τους Νικόλαο Γεωργίου, Γεώργιο Μιχαηλίδη και Κωνσταντίνο Κόγιο για την αφιλοκερδή τους διαιτησία.


Για τον Αλμωπό β΄αγωνίστηκαν οι: Παυριανίδης, Χατζηγρηγορίου, Φωτίου, Θεοδωρίδης, Παπαγεωργίου, Μιχαλόπουλος, Μονογενίδης, Κουκλίδης, Ουρτζάνης, Μποζίνης, Ελευθεριάδης, Μοσχάκης, Παρτσανάκης, Ντόγκαρης, Τσόλκας, Καλκαβούρης, Φωτίου Φ., Τσεχιλίδης, Κωστινούδης, με προπονητή τον Τσιμτσιρίδη.
Για τον ΠΑΟΚ (Κ15) αγωνίστηκαν οι: Δεληγιάννης, Κασαπίδης, Ξεπαπαδέας, Καραγκούνης, Βαρλάμης, Ίντος, Πατραλής, Κώστας, Κάκκος, Τσανακτσίδης, Ρεσούλι, Γιαννακόπουλος, Αθανασίου, Δινοβίτσης, Μαστικανίδης, Χατζηδήμπας, Σεϊτίδης, Παναγιωτίδης, με προπονητή τον Θεοδωρίδη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)