Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Διακόπηκε η συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό στον Δήμο Αλμωπίας



Για την ερχόμενη Τετέρτη στις 6 το απόγευμα διακόπηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας για τον προϋπολογισμό του 2012.
 Το αίτημα υπέβαλε  ο Χρήστος  Μπίνος και ο Πέτρος Ζέρζης προκειμένου να  να τον μελετήσουν , γιατί πήραν τον προϋπολογισμό στην είσοδο της αίθουσας και ήταν αδύνατο να το μελετήσουν .
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης πρότεινε να συνεδριάσουν όσες ώρες χρειαστεί , κάτι που δεν το δέχτηκαν
 Είχε προηγηθεί  η δική του εισήγηση επί του προϋπολογισμού που ανέρχεται στο ύψος των 25.772.774 ευρώ

4 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΤΟΤΕ ΣΩΣΤΑ ΜΠΙΝΟΣ ΕΘΕΣΕ ΘΕΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΖΕΡΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ. ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ. ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕΕΕΕΕΕ. ΛΕΤΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΦΙΛΕ 10.48? ΔΥΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΧΗΜΑ? ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΛΩΣ, ΕΠΑΘΑΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ. ΤΩΡΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ? ΞΕΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΑΤΙΚΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΕΤΡΟ ΣΑΜΑΝΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛ.....ΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ?ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΕΛΕΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΡΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ.ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ.ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕ. ΑΥΤΟΣ ΒΑΛΘΗΚΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΡΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)