Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ


Παρά τη μεγάλη χιονόπτωση και τους θυελλώδεις ανέμους το οδικό δίκτυο του Δήμου Έδεσσας παραμένει ανοιχτό και ασφαλές για τους οδηγούς.
 Εδικά στον ορεινό όγκο τα μηχανήματα αποχιονισμού, τόσο του Δήμου Έδεσσας όσο και τα μισθωμένα ιδιωτικά μηχανήματα, εργάζονται ακατάπαυστα προκειμένου να κρατήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο.
Εφιστούμε την προσοχή στους οδηγούς να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονολάστιχα, διότι παρά τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουν τα συνεργεία μας οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δυσμενείς.
Ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Φαρμούζης, δήλωσε ότι «Από την Πέμπτη το απόγευμα τα μηχανήματά μας εργάζονται πυρετωδώς και έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε ανοιχτό και ασφαλές το οδικό δίκτυο. Η πρόσβαση σε όλους τους οικισμούς του Δήμου γίνεται απρόσκοπτα χάρη στις προσπάθειες των εργαζόμενων στον αποχιονισμό. Μένουμε στις επάλξεις μέχρι να περάσει το κύμα κακοκαιρίας, αλλά φαίνεται ότι τα χειρότερα πέρασαν χωρίς να σημειωθούν αποκλεισμοί και άλλα προβλήματα».
Ο Αντιδήμαρχος που είναι υπεύθυνος για τη Δημοτική Ενότητα Βεγορίτιδας, κ. Χρήστος Βερικούκης, ερωτηθείς για την δυνατότητα πρόσβασης στο Χιονοδρομικό Κέντρο και τον Παλιό Άγιο Αθανάσιο, δήλωσε ότι «Όλα τα οχήματα του Δήμου και τα μισθωμένα των ιδιωτών είναι στο δρόμο και διατηρούν το οδικό δίκτυο ανοιχτό και σε πολύ καλή κατάσταση. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί όχι μόνο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο και τον Παλιό Άγιο Αθανάσιο αλλά προς όλες τις Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε. Βεγορίτιδας. Θέλω να επισημάνω ότι οι δρόμοι είναι και θα παραμείνουν ανοιχτοί και σε πολύ καλή κατάσταση βατότητας, αλλά οι φίλοι οδηγοί πρέπει να έχουν χιονολάστιχα ή αντιολισθητικές αλυσίδες.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)