Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

«Προσωπικά συμφέροντα» βλέπει πίσω από τις αλήθειες η παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας



 Σε μια προσπάθεια μάλλον πανικού και ανασφάλειας   και προκειμένου να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις ,
 εκλεγμένα στελέχη  της παράταξης του Δημάρχου Αλμωπίας (με εντολή του σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες μας)  «διέρρευσαν ¨» σε φίλα προσκείμενο (και εξαρτώμενο;) blog
οτι  το χθεσινό  προσυμβούλιο  έγινε σε πολύ καλό κλίμα



«Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από τη χθεσινή συνάντηση του Δημάρχου με τα στελέχη του, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή και υπήρχε ουσιαστική ομοφωνία.

Σε αντίθεση με τα όσα αναφέρουν συγκεκριμένοι κύκλοι οι οποίοι επιδιώκουν προσωπικό συμφέρον, η Δημαρχιακή παράταξη συνεχίζει ενωμένη παρά τις μικρές διαφωνίες οι οποίες είναι λογικό να υπάρχουν όταν έχουμε να κάνουμε με ένα σύνολο διαφορετικών ανθρώπων. »
Αδυνατεί  όμως να δικαιολογήσε τα πάντα και παραδέχεται ότι υπάρχουν … παρά τις μικρές διαφωνίες οι οποίες είναι λογικό να υπάρχουν όταν έχουμε να κάνουμε με ένα σύνολο διαφορετικών ανθρώπων.
Δεν μπαίνει όμως στο κόπο να εξηγήσει  αν ήταν όλοι οι εκλεγμένοι σύμβουλοι  και εάν κάποιοι τώρα τελευταία απουσιάζουν….
Ούτε βεβαίως έχει το σθένος  η δημοτική αρχή να κατονομάσει ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι κύκλοι που επιδιώκουν προσωπικά συμφέροντα  και ποια είναι αυτά .

Μήπως τελικά η παράταξη του Δημάρχου τρίζει και δεν το έχει πάρει χαμπάρι;

1 σχόλιο:

  1. ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΤΥΛΟ; ΕΔΩ ΤΡΙΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΙΖΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ; Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΕΙΟΥ ΣΑΣ. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ Η ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΤΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΜΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)